Scroll down

McLaren 570S

Ultiem rijplezier ontmoet pure schoonheid

Bij Louwman Exclusive zijn we gek op records. Daarom houden we zo van deze recordbreker van McLaren. In zijn klasse is de 570S Coupé de allerlichtste, met de meeste paardenkrachten per kilo. Dat voel je als je achter het stuur zit. Wat dacht u van 0 naar 200 km/u in 9,5 seconden? Pure sensatie. De 570S is ook bereikbaarder dan rivalen die hetzelfde presteren maar lang niet zo griezelig opwindend zijn. De 570S Coupé ademt de adrenaline en de dynamiek van de racerij. Zijn lichte gewicht dankt hij aan de constructie van koolstofvezel die zo kenmerkend is voor McLaren, ook in de Formule 1. Verder is deze volbloed voorzien van een 3,8-liter twin turbo V8 die 570 PK levert. Toch is de 570S Coupé niet alleen gebouwd voor het circuit. Ook op de openbare weg rijdt hij verslavend goed. Een kwestie van adaptieve schokdempers, gecombineerd met een double wishbone-ophanging. Hoe wild u het maakt, bepaalt u zelf, want het Active Dynamics Panel laat u kiezen uit drie instellingen: Normal, Sport en Track. De laatste stand is onze persoonlijke favoriet. Dit is tenslotte niet voor niets een McLaren. Maar kom gerust kijken en oordeel zelf.

Verkrijgbaar vanaf

€ 244.000
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

328
kilometer per uur

Power

570
pk

Acceleratie

3,2
Seconden van 0 tot 100

Motor

3.8
liter Twin-Turbocharged V8

De 570S samenstellen?

Configureer de 570S naar eigen wens.
Configureer

You can hear me roar very soon!

Luister naar het prachtige geluid van de motor.

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

Het gemak, het plezier en de verfijnde techniek van deze auto zorgen voor een ongekende en perfecte ervaring. Wij beloven plechtig dat dit een auto is die je niet zal teleurstellen.

Autogespot

McLaren has produced some of the most desirable exotics from this moment. Tackling the more accessible end of the market is the 570S, an ultra-high-performance 2-seater.

Kelley Blue Book

Sign up for the newsletter