Scroll down

Scroll down

McLaren 600LT

Not for the faint-hearted

Wij blijven ons erover verbazen. Steeds als je denkt dat ze bij McLaren de grens van het mogelijke hebben bereikt, gaan ze er toch weer overheen. Kijk maar naar de 600LT, de nieuwe ‘Longtail’ van het Britse merk. Dat is eigenlijk gewoon een raceauto voor de openbare weg. Het is in ieder geval het snelste, sterkste en extreemste model uit de Sports Series van McLaren. Deze bloedstollende beauty heeft strakke lijnen en een op de racerij geïnspireerde Longtail-carrosserie die zorgt voor maar liefst 100 kg extra downforce. En dat verschil voel je, zeker op het circuit. Zoals bij elke McLaren Longtail is bij de 600LT alles in het werk gesteld om zoveel mogelijk gewicht te besparen. Geloof het of niet, hij weegt nog 96 kg minder dan de al zo superlichte 570S Coupé. Dat is mede te danken aan het voor McLaren zo typerende gebruik van koolstofvezel. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de krachtbron van deze geweldenaar: een 3,8-liter turbo V8 die 600 pk levert, bij een koppel van 620Nm. Vanuit stilstand vliegt de 600LT naar 100 km/h in 2,9 seconden. Wij kunnen het haast niet geloven, maar met deze nieuwe creatie heeft McLaren de lat tóch weer hoger gelegd.

Beschikbaar vanaf

€ 285.500
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

0
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

0
liter Twin-Turbocharged V8

De 600LT samenstellen?

Configureer de 600LT naar eigen wens.
Configureer

Ontmoet de 600LT Spider.

Ontdek het hele McLaren gamma.
Ontdek

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

Maar met de 600LT treden we in een andere dimensie. Het stuur is bijzonder communicatief. De 600LT geef je feedback: je voelt je echt verbonden met de auto.

Hart voor Auto's

In potentie is dit de allerleukste McLaren. De speelsheid van de Sports Series is gecombineerd met de stabiliteit en snelheid van de Super Series.

Autovisie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief