Scroll down

Scroll down

McLaren 720S

Grensverleggend

Soms krijgen wij de vraag wat we eigenlijk verstaan onder een supercar. McLaren maakt het makkelijk om daar antwoord op te geven. De 720S is wat ons betreft alles wat een supercar moet zijn: superlicht, superkrachtig en supersnel. De lijnen zijn onmiskenbaar McLaren en de ontwerpers hebben zich laten inspireren door het type witte haai dat we kennen uit Jaws. Het speciaal ontwikkelde MonoCage II chassis is gemaakt van koolstofvezel, zoals gebruikelijk bij McLaren. Daarbij is deze 720S voorzien van tweevlaksdeuren. Bij het openen gaan ze naar voren en omhoog, voor eenvoudig in- en uitstappen. Een magnifiek gezicht; het lijkt wel een kunstwerk. De 720S heeft een direct beschikbare power waar nooit een einde aan lijkt te komen. Dat is te danken aan de nieuwe en extreem krachtige M840T twin-turbo V8-motor die maar liefst 720 PK levert. Wat u hoort – en voelt – na een druk op de startknop is niet te omschrijven. En dan het rijden zelf: een verslavende sensatie. Op elk wegdek en onder alle omstandigheden biedt de 720S de controle om tot het uiterste te gaan. U merkt het, wij raken niet uitgepraat over deze supercar. Kom snel naar onze showroom, dan snapt u waarom.

Beschikbaar vanaf

€ 318.185
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

0
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

0
liter Twin-Turbocharged V8

De 720S samenstellen?

Configureer de 720S naar eigen wens.
Configureer

Ontmoet de 720S Spider.

Ontdek het hele McLaren gamma.
Ontdek

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

Na een dag sturen blijft vooral de é-nor-me hoeveelheid vermogen in het geheugen gegrift. Een 720S doet nauwelijks onder voor de V12 kanonnen die Italië nog bouwt. Op ieder wegtype in Nederland is het niet heel gek dat je een keer driemaal de maximumsnelheid op de klok zet.

Autoblog

De 720S doet alles waar je om vraagt. Veel pk's en hij accelereert net zo snel als dat hij vertraagt. En de Active Aero zorgt voor extra grip tijdens het remmen. Je wil gewoon in deze auto!

RTL Autowereld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief