Scroll down

Scroll down

Morgan 3 Wheeler

De onbetwiste klassieker

Soms zie je een kind op een driewieler voorzichtig oefenen voor het echte werk. De Morgan 3 Wheeler wordt met heel andere intenties gemaakt. Bij Louwman Exclusive staan we steeds weer te kijken van de power die deze superlichtgewicht op het asfalt brengt. Dit is sportief rijden op z’n puurst, gebaseerd op de driewielers waarmee Morgan al in 1909 de wereld verblufte. Het idee is hetzelfde, de technologie helemaal van nu. Een 2.0 V Twin S&S motorblok levert 86 PK aan het achterwiel. Aan het blok zit een 5-bak en het achterwiel wordt aangedreven via een cardanas en een getande riem. Dit concept vertaalt zich in een soepele bediening. Maar wat wij nog belangrijker vinden, zijn de spectaculaire prestaties. U weet niet wat u meemaakt! Bij al dat kattenkwaad heeft Morgan wel degelijk ook aan uw veiligheid gedacht. Zo heeft de 3 Wheeler een versterkt buizenframe en een roll-bar voor bestuurder en passagier. Ook mooi is dat u uw eigen 3Wheeler helemaal op maat kunt laten maken. De optielijst is lang; zelfs een fotorapportage van de bouw van uw auto behoort tot de mogelijkheden. Wilt u een supersnelle funcar die met niets te vergelijken is? Kom dan snel kijken in onze showroom.

Beschikbaar vanaf

€ 62.250
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

0
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

S&S
1979 cc V twin

De 3 Wheeler samenstellen?

Configureer de 3 Wheeler naar eigen wens.
Configureer

Ontmoet de Plus Four.

Ontdek het hele Morgan gamma.
Ontdek

Nu in onze showroom

Maak van je droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

Rijden in de 3 Wheeler is gewoon ontzettend leuk. Je zit met een grote glimlach achter het stuur. Iedereen die je passeert steek je aan. Het is spartaans rijden, maar wat een ervaring!

AutoRAI

Het doel van een Morgan 3 Wheeler is om de autorijder van de 21e eeuw te helpen herinneren hoe het is om lol te hebben tijdens het rijden. Het is echt een unieke ervaring.

ANWB Auto
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief