Scroll down

Scroll down

Morgan Plus Four

De nieuwe Morgan Plus Four is tijdloos. Dat zie je zodra je een blik op het nieuwste lid uit de familie werpt. Daarnaast is de betrokkenheid van de bestuurder nog meer vergroot en zijn de prestaties nog verder geoptimaliseerd. Sinds de lancering in 1950 hebben deze kenmerken het meest populaire model van Morgan gedefinieerd. Zeven decennia later wordt de geheel nieuwe Plus Four onthuld. De eigenschappen die de auto's zo uniek maken zijn blijven bestaan, maar de technologie is naar de 21e eeuw gebracht. De Morgan Plus Four is voor 97% vernieuwd. Het beschikt nu over een scala aan technologie en handige functies die nog niet eerder op een Morgan zijn gezien. Hoe snel je ook rijdt, de acceleratie van de auto gaat moeiteloos. De prestaties zijn te danken aan het uitzonderlijk lage gewacht van de auto en de BMW 2,0-liter viercilinder TwinPower Turbo-motor. Deze produceert 255 pk en een koppel van maximaal 350 Nm. Een Morgan blijft een Morgan, maar met deze Plus Four heeft het automerk uit Malvern een grote stap naar de toekomst gezet. De auto staat voor u klaar. Ontmoeten we elkaar binnenkort in onze showroom?

Beschikbaar vanaf

€ 92.200
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

0
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

0
liter Twin Turbo V4

De Plus Four samenstellen?

Configureer de Plus Four naar eigen wens.
Configureer

Ontmoet de Plus Six.

Ontdek het hele Morgan gamma.
Ontdek

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

To be honest, a Morgan is so different that you can't compare it to any other new car. The only car that would be considered is another Morgan. The Plus Four is just fun to drive.

Carfection

Terwijl de rest van de wereld zich opwindt over een elektrische dit en een hybride dat, komt Morgan met… een nieuwe motor, waar geen enkele vorm van elektrificatie bij komt kijken.

TopGear Magazine
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief