Scroll down

Scroll down

Morgan Plus Six

Een adembenemend silhouet en hartveroverende power, als Morgan liefhebbers zijn we wel wat gewend. En dan introduceert Morgan de Plus Six en brengt daarmee in één klap het begrip mindblowing naar een volgende generatie. Met een lichtvoetige vanzelfsprekendheid legt Morgan de nieuwste BMW inline 6 cilinder spierbundel op de plek die daarvoor al meer dan 100 jaar geschapen lijkt. Het resultaat? Een unieke compositie van retro design en moderne techniek die u met glimmende ogen in 4,2 seconden van 0 naar 100 km/h brengt. Hoewel het design onmiskenbaar klassiek Morgan ademt, is 99% van alle onderdelen nieuw ontworpen. Bijvoorbeeld de luchtinlaten die subtiel de brute kracht verraden. Maar ook het interieur is doordacht, geeft ruimte aan lange benen en biedt veel mogelijkheden om de auto aan uw persoonlijke wensen aan te passen. De samenwerking met BMW genereert niet alleen duizelingwekkende prestaties. Dankzij de nieuwste BMW motortechniek, de inzet van een turbo en het lichtgewicht aluminium chassis, is dit ook de meest zuinige Morgan met de schoonste motor. Een auto die heel graag wil buitenspelen. Dus, ontmoeten we elkaar snel in onze showroom?

Beschikbaar vanaf

€ 123.700
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

0
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

0
liter Twin Turbo V6

De Plus Six samenstellen?

Configureer de Plus Six naar eigen wens.
Configureer

Ontmoet de Plus Four.

Ontdek het hele Morgan gamma.
Ontdek

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

Bij het ultra-behoudende Morgan vond een enorme ontwikkeling plaats. Hoewel je het misschien niet aan ‘m afziet, is deze Plus Six hagelnieuw, behoorlijk modern en hilarisch snel.

Top Gear Magazine

De scherpe randen zijn weggepolijst, hij zelfs zo geciviliseerd dat je er moeiteloos grote afstanden in zou kunnen rijden. Rijplezier, snelheid en dynamiek, daar is de Plus Six royaal mee.

Octane Magazine
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief