Scroll down

Pininfarina Battista

Ontstaan uit een droom

U mag deze auto een revolutie in de automotive industrie noemen. Wij zullen dit namelijk alleen maar beamen. Maak kennis met de Pininfarina Battista. ’s Werelds eerste luxe, elektrische hypercar. In 2020 zal deze auto het levenslicht zien en daarmee de meest krachtige auto zijn die ontworpen én gebouwd is in Italië. De Battista zal sneller zijn dan de huidige Formule 1-auto’s, door in 2 seconden van 0 naar 100 km/u te sprinten. Samen met een duizelingwekkende 1.900 pk en 2.300 nM combineert de Battista engineering en techonologie in een zero emission pakket. De eerste productieauto van Pininfarina is ontworpen door een team vol met expertise, ervaring en inspiratie. De makers hebben zich namelijk onder andere bezig gehouden met de McLaren P1, Lamborghini Urus en de Pagani Zonda. Een carbon fiber monocoque chassis is de basis van de auto en heeft daarnaast ook een volledige body van carbon fiber. De Battista is de visuele definitie van technologie en een driver-focused design. Haast tot het extreme. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droom.

Beschikbaar vanaf

€ 2.000.000
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

0
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

0
Elektromotoren

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

Het is een heel bijzondere auto. Het is niet de zoveelste super- of hypercar. Het is vanaf de basis ontwikkeld als een elektrische sport auto. En dan moet je met cijfers komen. En dat doet Automobili Pininfarina.

Autovisie

You know the Pininfarina Battista by now. A quick recap: fully electric, 1,900bhp, 0-62mph in sub 2.0secs, styling by one of the biggest names. If this doesn’t sway you from petrol performance cars, nothing will.

Top Gear UK
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief