Scroll down

Scroll down

TVR Griffith

Pure power

Wij hebben de kriebels, al sinds hij in 2017 op Goodwood Revival werd gepresenteerd. We konden ons geluk uiteraard niet meer op toen het prototype begin 2019 in onze showroom stond. Met deze Griffith lanceert TVR een compleet nieuwe sportwagen. En wat voor een! De nieuwe Griffith is alles wat een TVR moet zijn: een prachtige auto met een imposant geluid en verpletterende prestaties. Zelfs als hij stil staat, ziet hij er snel uit. Dat is hij ook, want er zit een machtige ongeblazen 5,0-liter V8 in waarmee hij binnen 4 seconden van nul naar honderd gaat, met 400 PK per duizend kilo en een topsnelheid van ruim 320 kilometer per uur. Bij al dat geweld zorgt de aerodynamische vormgeving voor perfecte stabiliteit en controle. Door het gebruik van zij-uitlaten is de bodem volmaakt vlak en de downforce optimaal. Zo kan de Griffith zijn power zelfs bij hoge snelheden probleemloos kwijt. Het interieur is smaakvol aangekleed met leer en fraaie subtiele details. Een heerlijke plek om te zitten, vinden wij. Begint u ook al de kriebels te krijgen? We wachten in spanning op de nieuwe Griffith. In de tussentijd vertellen wij u graag meer over deze gloednieuwe Britse legende in wording. Kom een praatje maken in onze showroom.

Beschikbaar vanaf

€ -2
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

0
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

TBA

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

Dat we dat anno 2019 nog kunnen zeggen. Een echte sportwagen met een atmosferische achtcilinder, een handgeschakelde versnellingsbak en achterwielaandrijving.

Autoblog

Ik ben onder de indruk teruggekomen, ik denk dat we straks na Alpine een tweede naam aan de lijst van geslaagde revivals mogen toevoegen.

Octane
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief