25 mei 2018
McLaren Automotive is verheugd te melden dat voormalig professioneel coureur Kenny Brack in dienst komt bij de Britse bouwer van luxe sportwagens en supercars als Chief Test Driver. Brack (52) heeft 35 jaar ervaring in motorsport en was onder andere coureur in de IndyCar, CART, F3000 en rallyklassen en testrijder in Formule 1 en NASCAR. Hij wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de dynamische ontwikkeling en perfectionering van alle straatauto's van McLaren. Brack rapporteert aan dr. Jens Ludmann, Chief Operating Officer van McLaren Automotive.
24 mei 2018
Drie opvallende video's waarin niet de auto, maar de bestuurder de hoofdrol speelt en waarin zonder ook maar één woord te zeggen het pure Louwman Exclusive-gevoel naar voren komt: de nieuwe campagne van de importeur en dealer van diverse luxe- en sportwagenmerken uit Utrecht is opvallend. Met de slogan 'Invite the individual in you' vat Louwman Exclusive het gevoel samen. De video's, gemaakt in samenwerking met het team van marketingbureau More, brengen dat gevoel pakkend in beeld.
le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.