23 januari 2020
Maserati is in vervolg op de eerder aangekondigde elektrificatieplannen voor het modelprogramma gestart met het testen van de nieuwe, volledig elektrische aandrijfsystemen die hun weg gaan vinden naar de toekomstige modellen van het merk.
13 januari 2020
Maserati heeft in zijn historie al vele unieke modellen en exclusieve special editions uitgebracht. Eén ervan was in 1986 de Royale-uitvoering op basis van de derde generatie Quattroporte. Highlights waren destijds een exclusieve blauwe of groene kleur en een luxueus interieur met zachtlederen stoelen en veelvuldig gebruik van hout in het dashboard en de deurpanelen. Deze Quattroporte Royale, waarvan slechts 51 exemplaren werden geproduceerd, was voorzien van een krachtige, 300 pk sterke 4.9-liter V8-motor. Anno 2020 lanceert een compleet nieuwe serie Royale special editions die een ode brengen aan dit historische model.
29 juli 2019

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.