11 april 2019
Tijdens zijn opleiding aan de IVA ontdekte Marco Waversveld dat hij meer affiniteit had met de Aftersales dan met verkoopactiviteiten. Als Parts Advisor is Marco dan ook op zijn plek. Zowel in zijn baan als daarbuiten is Marco een echte teamspeler. Zo is hij is al twintig jaar de bassist van de countryband Windfall.
10 april 2019
Na het debuut op de Autosalon van Genève presenteert Maserati tijdens de belangrijkste Design Week ter wereld in Milaan een exclusief programma met Italiaanse producten van zeer hoge kwaliteit die als individualiseringsopties beschikbaar zijn voor zijn nieuwe modellen. De ‘Maserati Crafting Italian Experiences’ toer start in het sfeervolle Brera designdistrict, het hart van de oude stad en een bekende kunst- en kunstenaarswijk. Ook is het thuisbasis van de historische Pinacoteca Art Gallery. In deze exclusieve omgeving kunnen bezoekers de Levante ONE OF ONE bewonderen die is gepersonaliseerd door Allegra Antinori en die werd tentoongesteld tijdens de Autosalon van Genève.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.