Automobiele verwennerij bij Louwman Exclusive op Masters of LXRY 2017

Ook dit jaar zullen de mooiste auto's, waaronder een Nederlandse primeur, te zien zijn op de Masters of LXRY, het lifestyle-evenement dat dit jaar van 7 tot en met 11 december wordt gehouden in de Amsterdam RAI.

Utrecht – Ook dit jaar zullen de mooiste auto’s, waaronder een Nederlandse primeur, te zien zijn op de Masters of LXRY, het lifestyle-evenement dat dit jaar van 7 tot en met 11 december wordt gehouden in de Amsterdam RAI. Louwman Exclusive uit Utrecht, hét adres voor de meest luxe en snelste automobielen die er te koop zijn, laat op een prachtige stand van 400 m2 de nieuwste sportcoupé’s en supercars zien. Waaronder de nieuwe McLaren 570S Spider, die niet eerder voor het publiek te zien was in Nederland.

McLaren
Een echte Nederlandse primeur dus: de 570S Spider. Deze open versie van de 570S heeft exact dezelfde eigenschappen als de Coupé, hij beschikt met 570 pk over net zoveel explosiviteit en snelheid en dankzij de koolstofvezel MonoCage is hij net zo stijf en rijdt hij dus net zo goed als de gesloten versie van de 570. En dat is bijzonder voor een auto zonder dak. Ook aanwezig is de 570GT. Dankzij een extra 220 liter bagageruimte onder het glazen Touring Deck is deze McLaren uit de Sports Series zeer geschikt voor lange trips door Europa. En nog meer voor dagelijks gebruik: zijn onderstel is iets meer op comfort afgestemd.

Het derde model uit de Sports Series dat in Amsterdam te zien is, is de 540C, de meest toegankelijke uitvoering van het merk, mede dankzij zijn prijs van net boven de twee ton. Toch is het een pure, sportieve McLaren die speciaal voor de Masters door Louwman Exclusive van een aantal opvallende, in koolstofvezel uitgevoerde details is voorzien. Louwman Exclusive neemt ook de 720S mee naar Amsterdam. Ook de 720S is zo’n auto die nog nauwelijks voor het grote publiek te zien is geweest in Nederland.

Morgan
Niet alleen McLaren, het Britse sportwagenmerk met zijn wortels diep in de autosport, maar ook Morgan is goed vertegenwoordigd op de stand van Louwman Exclusive. Ook Brits, ook eigenwijs maar op een heel andere manier: Morgan bouwt al bijna een decennium lang klassieke, pure sportwagens met een van mijlenver herkenbare uitstraling. Louwman neemt een prachtige Morgan Roadster, een in opvallend Sport Orange gespoten 3 Wheeler en een in Sport Black Aero V8 mee naar Amsterdam. Die laatste is niet meer te bestellen en een echt collectors item geworden. Louwman Exclusive heeft voor de liefhebber nog een aantal exemplaren op de kop weten te tikken. Een must have voor iedereen die van veel kracht, prachtig uitlaatgeluid en de typische Morgan-uitstraling houdt.

Maserati
Louwman Exclusive neemt niet alleen Engelse merken mee naar Amsterdam. Het Italiaanse Maserati heeft ook dit jaar een hoofdrol op de Masters of LXRY. Louwman Exclusive neemt er vier mee naar Amsterdam: allereerst de vernieuwde Ghibli, een sportieve sedan die leverbaar is met zowel een benzine- als een dieselmotor en daardoor ook zakelijk zeer aantrekkelijk te rijden is. Louwman Exclusive Finance biedt verrassend betaalbare leasemogelijkheden voor dit model. Ook de grotere Quattroporte en de nieuwe SUV van Maserati, de Levante, ontbreken niet op de stand. Maar waarschijnlijk zal de meeste aandacht zijn voor een witte Maserati GranCabrio, een waanzinnig model met een uitstraling waar eigenlijk geen enkele andere auto aan kan tippen. En dan hebben we het nog niet over zijn motorgeluid gehad.

Paardenkracht
Mooie auto’s vragen om een mooie aankleding. Letterlijk, want Van Gils toont op de Louwman-stand de nieuwe 2018 collectie, zowel casual als smart casual. Op de VIP-avond, voorafgaand aan de beurs, krijgen gasten een voorproefje van de nieuwe collectie van Van Gils. Er is meer te zien. Brigitt Reuver, een automotive kunstenares met een passie voor paardenkracht, zal tijdens de Masters of LXRY op de door The Entertainment Factory gebouwde stand van Louwman Exclusive werken aan een prachtig schilderij waarop McLaren centraal staat. Dit werk wordt uiteindelijk geveild, waarbij de opbrengst ten goede komt aan stichting sMiles, een stichting die activiteiten verzorgt voor kinderen die het om wat voor reden dan ook niet makkelijk hebben. Tot slot zorgt Van Laar Catering er voor dat het de bezoekers van de stand aan niets zal ontbreken.

Louwman Exclusive Night
Masters of LXRY in Amsterdam RAI begint met een VIP Night op donderdagavond 7 december. De beursdagen zijn van vrijdag 8 december tot en met maandag 11 december. Op zaterdagavond is er een speciale Louwman Exclusive Night. Meer informatie over het evenement is te vinden op de website www.lxry.nl, alles over Louwman Exclusive is te vinden op www.louwmanexclusive.com.

Judith van Pietersom

Aanmelden voor de nieuwsbrief