Backstage bij Louwman Exclusive – Natascia Giusti Brinchi

Zoals iedere Italiaan houdt ook Natascia Giusti Brinchi van racen en Italiaanse auto’s. Als host in de showroom van Louwman Exclusive kan ze haar Italiaanse hart ophalen aan Maserati, Lamborghini en natuurlijk de Italiaanse espresso’s die ze graag maakt voor bezoekers. “Ik had nooit gedacht hier te werken, maar het is zo gelopen. Onverwachte dingen pakken toch vaak het beste uit.”

Als host bij Louwman Exclusive heb je vast een afwisselende baan?
Jazeker, de showroom heeft een exclusieve uitstraling dus het is belangrijk dat het er netjes uit blijft zien. Ik zorg voor een opgeruimde lounge, ontvang klanten en voorzie ze uiteraard ook van een kop koffie. We beantwoorden de telefoon en pakken eventuele klachten of vragen direct op. Sommige dagen zijn er veel bezoekers om te verwelkomen en andere dagen staan er meerdere afleveringen gepland. Er is veel ruimte voor eigen initiatief in deze functie. Ik verzorg bijvoorbeeld ook de vluchtreserveringen voor mijn collega’s die naar een training gaan in Engeland of Italië. Het is een afwisselende baan. Regelmatig organiseren we evenementen waar ik gastvrouw ben. Zoals de Invited avonden voor nieuwe klanten.

Veel collega’s hebben een passie voor auto’s, geldt dat voor jou ook?
Voordat ik hier kwam werken had ik niet iets in het bijzonder met auto’s, maar nu ik hier werk vind ik het erg mooi. Het is een stoere omgeving om in te werken. Ik ben geboren Italiaanse, dus vooral de Italiaanse auto’s vind ik prachtig, met name Maserati. Ik zeg altijd ‘alles wat uit Italië komt is mooi’. Ik hield al wel van racen met mijn eigen auto. Mijn dochter zegt altijd: “Mam, als je autorijdt ben je een heel ander persoon.”

Je hebt dus Italiaans bloed als het autorijden betreft?
Jazeker, ik ben geboren in Rome en de Romeinen rijden als gekken. Dat vind ik zelf ook, maar ik heb er toch wat van meegekregen. Ik ben pas op 9-jarige leeftijd naar Nederland gekomen dus mijn wortels liggen in Italië. Ik hoop er ooit ook weer te gaan wonen. De open cultuur en het weer past echt bij me. Overal waar je rijdt is wel iets te zien en de sfeer is fijn. Je leeft er veelal buiten. Hier zijn mensen meer op zichzelf.

Dus in je vrije tijd ga je het liefst naar Italië?
Ja, dit jaar ga ik in augustus weer. Ik houd van reizen, maar met een jonge dochter kan dat alleen in de schoolvakanties. En ik heb net mijn huis opgeknapt, dus stond het reizen ook op een lager pitje. Ik heb mijn dochter een tienerkamer gegeven en een inloopkast gebouwd. Ik doe veel klussen thuis zelf en vind dat leuk om te doen. Nu alles bijna klaar is, gaan we weer meer op pad. Samen naar de film, lekker wandelen met onze twee Franse buldoggen en uiteraard lekker (Italiaans) koken. Daar kan ik enorm van genieten. Maar het meest geniet ik van een wandeling onder de Italiaanse zon!


OVER NATASCIA
Host | In dienst sinds: 2016 | Leeftijd: 33 jaar | Kinderen: 1 dochter | Wat houdt haar bezig buiten het werk: er op uit met dochter Lourdes en haar twee Franse bulldogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief