Beter zakendoen dan ooit en snel rijden bij Louwman Exclusive op 28 en 29 oktober

De showroom van Louwman Exclusive in Utrecht staat op zaterdag 28 en zondag 29 oktober in het teken van de Deal & Drive dagen: twee dagen lang is er net even wat meer mogelijk om tot zaken te komen. Denk aan een mooi arrangement of gewoon een scherpe deal op vrijwel alle merken en modellen die Louwman Exclusive in zijn showroom heeft.

Utrecht – De showroom van Louwman Exclusive in Utrecht staat op zaterdag 28 en zondag 29 oktober in het teken van de Deal & Drive dagen: twee dagen lang is er net even wat meer mogelijk om tot zaken te komen. Denk aan een mooi arrangement of gewoon een scherpe deal op vrijwel alle merken en modellen die Louwman Exclusive in zijn showroom heeft.

Een bezoek aan Louwman Exclusive is op zich al iets bijzonders, want als officieel partner van de merken Maserati, McLaren, Morgan, TVR, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce en Lexus is er altijd een fraaie collectie nieuwe en gebruikte supercars, limousines, SUV’s en (klassieke) automobielen te bekijken. En alle auto’s zijn natuurlijk te koop, bovendien wil het verkoopteam tijdens de Deal & Drive dagen graag een scherp voorstel doen voor een nieuwe of gebruikte auto uit de collectie. Indien gewenst kan de huidige auto natuurlijk worden ingeruild en omdat Louwman Exclusive van diverse merken speciaal heeft ingekocht, kan er in veel gevallen snel gereden worden met de nieuwe auto.

McLaren
Het meest tot de verbeelding sprekende merk in de showroom is misschien wel het Britse McLaren. Nog niet eens zo heel lang geleden beleefde McLaren een comeback en wist zich in no-time een plaats te veroveren binnen de felbevochten markt van supercars. De iconische 675LT ‘Longtail’, zeer gelimiteerd gebouwd en nu al een collectorsitem voor de échte liefhebber, is daarvan het bewijs. In de showroom staan maar liefst twee unieke exemplaren van de 675LT, naast de nieuwe 720S en de 570GT met zijn fraaie Touring Deck. Nieuw is de 570S Spider, een auto die het beste van twee werelden weet te combineren.

Maserati
Het Italiaanse Maserati spreekt net als McLaren tot de verbeelding, niet alleen vanwege de waanzinnige prestaties maar vooral de combinatie tussen brute kracht en verfijnde luxe maakt dit Italiaanse merk tot iets bijzonders. Van de sportieve Gran Turismo, de luxe Ghibli, de prachtige Quattroporte tot de veelzijdige Levante, elke Maserati is uniek in zijn soort. En via Louwman Exclusive Finance (LEF) zijn diverse scherpe leasevormen mogelijk, wat het zakelijk rijden in een Maserati verrassend bereikbaar maakt.

Lamborghini
Van grote afstand en vanuit elke hoek direct herkenbaar: in niets lijkt het Italiaanse supercarmerk Lamborghini op zijn concurrenten. Waanzinnige prestaties, ongeëvenaarde wegligging en vooral een beleving die ver boven alles en iedereen uitsteekt, een Lamborghini is iets bijzonders. Zelfs in de showroom van Louwman Exclusive trekken de sportwagens van dit merk vrijwel altijd het meeste aandacht.

Britse klasse
Het meest eigenwijs van alle merken die Louwman Exclusive vertegenwoordigt is zonder twijfel Morgan. De kleine Britse sportwagenbouwer maakt al decennia lang met de hand bijzondere sportwagens, die qua uiterlijk amper lijken te veranderen maar onderhuids helemaal bij de tijd zijn. Steeds meer liefhebbers ontdekken de charme van deze bijzondere auto, die door Louwman Exclusive bovendien door een team van specialisten uitstekend onderhouden en aangepast kan worden. Net zoals die andere legendarische Britse merken, Bentley en Rolls-Royce. Auto’s van een heel ander kaliber, maar met één ding gemeen: elk exemplaar is uniek.

Lexus
Wie een minder exotische auto zoekt, kan bij Lexus terecht. Japanse degelijkheid gecombineerd met een bijzonder design en fraaie techniek voor modellen in vrijwel elk segment maken het merk uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Tijdens de Deal & Drive dagen is er aantrekkelijk voordeel te behalen voor wie op zoek in naar een zuinige hybride van het merk en dat rijplezier bij Lexus een zeer belangrijke plaats inneemt bewijst de bijzondere deal van Louwman Exclusive: kopers van een Lexus krijgen een spannende Race Experience cadeau.

De Louwman Exclusive Deal & Drive dagen zijn op zaterdag 28 en zondag 29 oktober in Utrecht en iedereen is van harte welkom.

Openingstijden showroom tijdens Deal & Drive
Zaterdag 28 en zondag 29 oktober 10:00 – 17:00

Judith van Pietersom

Aanmelden voor de nieuwsbrief