Bijzondere kunstwerken bij Louwman Exclusive

Louwman Exclusive stond maandagavond 1 juli volledig in het teken van de Surprise Meeting. Voor deze bijzondere feestavond werd de imposante showroom in ‘The Wall’ langs de snelweg A2 omgetoverd tot kunstgalerij. Speciale gast was kunstenaar/dj Ruud de Wild, die tussen de luxe auto’s zijn nieuwe kunstcollectie presenteerde. De gasten werden bovendien getrakteerd op een spectaculaire presentatie van de nieuwe Maserati Ghibli en de nieuwe Lexus IS 300h.

De Surprise Meeting werd georganiseerd in samenwerking met AutoWeek GTO. De unieke showroom van Louwman Exclusive vormde het ideale decor van de feestelijke lancering van de tweede editie van het automagazine AutoWeek GTO en de opname van het AutoWeek Journaal. Het hoogtepunt van de avond was de spectaculaire opening van de bijzondere kunsttentoonstelling van Ruud de Wild. De kunstenaar/dj kwam de showroom ingereden in een Lexus LFA die speciaal voor deze gelegenheid bij Louwman Exclusive aanwezig was. Vervolgens onthulde hij zijn meest recente werk ‘A Beautiful Day’. Het indrukwekkende oeuvre van Ruud de Wild mag rekenen op internationale belangstelling.

Ghibli

Behalve de presentatie van Ruuds levenskrachtige schilderijen stond de Surprise Meeting in het teken van nog meer spektakel. Zo konden de circa 500 aanwezige gasten – variërend van Louwman Exclusive-klanten tot zakenrelaties van AutoWeek/GTO en BN-ers – op verrassende wijze kennismaken met de nieuwe Maserati Ghibli. Met veel rook, een brullende motor en knallende muziek, speciaal door dj Armin van Buuren ter beschikking gesteld, werd de Ghibli groots onthaald.

Belangrijk model

De Maserati Ghibli is in meerdere opzichten een belangrijk model. Voor het eerst in de historie van Maserati hebben klanten de keuze uit een dieselmotor – een 3.0 V6 met een vermogen van 202 kW/270 pk. De twee benzineversies zijn voorzien van een 3.0 Twin Turbo V6-motor met vermogens van 243 kW/325 en 301 kW/403 pk. Alle versies zijn gekoppeld aan een automatische achttraps versnellingsbak en Q4-vierwielaandrijving is optioneel. De nieuwe Maserati Ghibli staat vanaf eind juli bij Louwman Exclusive in de showroom. De officiële Maserati-dealer heeft overigens de buitenzijde van de showroom voorzien van een gigantische afbeelding van de Ghibli, die zo’n 100 m2 glasoppervlakte bedekt.

Nieuwe sportsedan

Bij een Surprise Meeting horen verrassingen en dus werd ook de splinternieuwe Lexus IS 300h aan het publiek voorgesteld. Deze sportsedan combineert topkwaliteit met een dynamisch weggedrag een uitzonderlijk laag brandstofverbruik. Met zijn geavanceerde hybride-aandrijflijn met een gecombineerd vermogen van 164 kW/223 pk kwalificeert de IS 300h zich tot een ruime, sportieve rijdersauto met een technische voorsprong op zijn concurrenten. De nieuwe Lexus IS 300h is vanaf heden permanent te bewonderen bij Louwman Exclusive.

Judith van Pietersom

Aanmelden voor de nieuwsbrief