Jan Boelo Fall/Winter 2016-2017 @Louwman Exclusive

Op 31 januari jl. toonde Jan Boelo zijn nieuwe Fall/Winter collectie bij Louwman Exclusive. Op een verrassende en spectaculaire manier werden kunst, muziek, mode en snelle auto's met elkaar verbonden.

Op 31 januari jl. toonde Jan Boelo zijn nieuwe Fall/Winter collectie bij Louwman Exclusive. Op een verrassende en spectaculaire manier werden kunst, muziek, mode en snelle auto’s met elkaar verbonden.

Jan Boelo staat bekend om zijn met de hand vervaardigde mode voor onafhankelijke mensen met een eigen karakter. Zijn inspiratie haalt hij voor een groot deel uit de muziekindustrie. De presentatie werd daarom omlijst met een optreden van Sharon den Adel. Deze zeer getalenteerde zangeres, bekend van de band Within Temptation, werd begeleid door de band Moke.

Gassan Diamonds was aanwezig met een uitgebreide juwelen- en horloge collectie, die tevens door de modellen van Jan Boelo werd gedragen. Het Huis voor de Kunst zorgde voor de omlijsting van het geheel met o.a. een aantal fraaie beelden van kunstenares Madeleine Knoop.

Klik HIER voor een 360 graden impressie

Judith van Pietersom

Aanmelden voor de nieuwsbrief