Lexus CT 200h 25th Edition: heel veel extra en maar 14% bijtelling

Precies een kwart eeuw geleden kreeg Lexus vaste voet aan de grond in Nederland. Ter ere daarvan presenteert Lexus de CT 200h 25th Edition; een even concurrerend geprijsde als royaal uitgerust uitvoering van Lexus’ populaire hybride model in het C-segment.

Precies een kwart eeuw geleden kreeg Lexus vaste voet aan de grond in Nederland. Ter ere daarvan presenteert Lexus de CT 200h 25th Edition; een even concurrerend geprijsde als royaal uitgerust uitvoering van Lexus’ populaire hybride model in het C-segment. Natuurlijk zijn 14% bijtelling en een automaat standaard, net als onder meer het Lexus navigatiesysteem, parkeersensoren en stoelverwarming. De Lexus CT 200h 25th Edition kost 30.490 euro en biedt daardoor liefst 2.000 euro voordeel.

De Lexus CT 200h 25th Edition is in alles een speciale uitvoering. Niet alleen omdat deze variant het alweer 5e lustrum van Lexus markeert, maar ook omdat ‘ie de bestuurder trakteert op ongekende luxe.

Zeer rijk uitgerust

Natuurlijk is de CT 200h 25th Edition, zoals elke Lexus, standaard uitgerust met een automaat, climate control, cruise control en lederen accenten in het interieur. Daar bovenop krijgt deze tijdelijke variant ook parkeersensoren achter, het Lexus navigatiesysteem, stoelverwarming, een automatisch dimmende binnenspiegel en Lexus Media Display inclusief achteruitrijcamera. Privacy Glass achter geeft de Lexus CT 200h 25th Edition extra cachet, net als de fraaie aluminium dorpellijsten en het gebruik van echt bamboo decoratiepanelen aan de binnenzijde.

Vanaf vandaag te bestellen voor 30.490 euro

De CT 200h 25th Edition is vanaf vandaag voor 30.490 euro te bestellen bij Lexus Utrecht.

Judith van Pietersom

Aanmelden voor de nieuwsbrief