Lexus RC F nu in de showroom van Louwman Exclusive

Dat Lexus meer is dan een merk van comfortabele zakenauto’s en superstille limousines, bewijst de nieuwe Lexus RC F, die vanaf vandaag in de showroom van Louwman Exclusive in Utrecht te bewonderen is.

Dat Lexus meer is dan een merk van comfortabele zakenauto’s en superstille limousines, bewijst de nieuwe Lexus RC F, die vanaf vandaag in de showroom van Louwman Exclusive in Utrecht te bewonderen is. Samen met de supercar LFA vormt de RC F de sportwagenfamilie van Lexus: snelle, agressief vormgegeven sportwagens met indrukwekkende prestaties en natuurlijk de van Lexus bekende hypermoderne techniek aan boord.

Lexus RC F laat showroom Louwman Exclusive schudden

Voor Arjen van Beek, directeur van Louwman Exclusive, is één ding duidelijk:  de RC F zal zich helemaal thuis voelen in de showroom vol supercars van exclusieve merken. ‘Sinds de introductie van de legendarische LS400 eind jaren tachtig heeft Lexus zich ontwikkeld tot een veelzijdig merk, waarbij de spreekwoordelijke betrouwbaarheid en nieuwste technologische ontwikkelingen centraal staan. En hoewel de meeste mensen er niet meteen aan denken, heeft Lexus ook op sportwagengebied een eer hoog te houden: de LFA is daarvan het bewijs. De nieuwe RC F is het meest recente wapenfeit en minstens zo spectaculair. Hij is hier helemaal op z’n plaats naast de Lexus LFA en andere supercars.’

Vermogen

De achterwielaangedreven Lexus RC F beschikt over een vijfliter, 477 pk sterke V8-motor die zijn kracht via een supersnel schakelende achttraps automaat aan het wegdek afgeeft. De acceleratie van 0 tot 100 km/h duurt slechts 4,5 seconde en de RC F bereikt een (begrensde) topsnelheid van 270 km/h. Het is een rijdersauto, die mede door de superieure technieken een nieuwe standaard zet op veiligheids-, comfort- en uitrustingsgebied.

Laptimer

De Lexus RC F is leverbaar in drie versies: de RC F, RC F Luxury Edition en RC F Carbon Edition. Alle versies hebben elektrisch verstelbare sportstoelen die zijn bekleed met leder en Alcantara, 19 inch lichtmetalen velgen en een 7-inch multimediasysteem. De circuitaspiraties komen tot uiting in de aanwezigheid van een laptimer en G-sensor.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Aanmelden voor de nieuwsbrief