Louwman Exclusive benoemt nieuwe directeur

Arjen van Beek (47) wordt per 1 april 2013 de nieuwe directeur van Louwman Exclusive.Louwman Exclusive is sales- en servicedealer voor Maserati en Lexus en servicedealer voor Bentley en Lamborghini. Na de succesvolle doorstart en het binnenhalen van merkvertegenwoordigingen gaat Louwman Exclusive de volgende fase in. De ambitie is om de beste partner te worden in zowel sales als service van exclusieve auto’s.

Om aan die uitdaging vorm te geven heeft de Louwman Groep Arjen van Beek (47) per 1 april 2013 benoemd als de nieuwe statutair directeur van Louwman Exclusive. Arjen is een ervaren automotive man en heeft diverse nationale en internationale directiefuncties bekleed zowel in wholesale als retail. Daarnaast is hij de laatste jaren betrokken geweest bij diverse vernieuwende IT en online activiteiten in de branche.

Arjen van Beek: “Ik zie er naar uit om mijn ervaring en energie te geven aan hèt centrum voor exclusieve auto’s in Nederland. Samen met het zeer kundige team hoop ik onze klanten welkom te heten in het bijzondere pand aan de A2”.

Aanmelden voor de nieuwsbrief