Louwman Exclusive beste Morgan-dealer van Europa

Louwman Exclusive in Utrecht, de enige importeur, sales- en servicedealer van Morgan in Nederland, is door de fabrikant van de iconische sportwagens uit het Verenigd Koninkrijk uitgeroepen tot beste Europese Morgan-dealer van het jaar.

Utrecht – Louwman Exclusive in Utrecht, de enige importeur, sales- en servicedealer van Morgan in Nederland, is door de fabrikant van de iconische sportwagens uit het Verenigd Koninkrijk uitgeroepen tot beste Europese Morgan-dealer van het jaar. De titel wordt elk jaar uitgereikt in vier categorieën: beste dealer van Engeland, Europa, VS en de rest van de wereld. De organisatie roemt niet alleen de fors gestegen verkoop van nieuwe Morgans door Louwman Exclusive, ook de uitstekende aftersales en grote aandacht voor de beleving rond het merk waren punten waarop de Utrechtse dealer de titel binnensleepte.

Morgan kent in Nederland een vaste schare trouwe liefhebbers, die rekent op uitstekende service bij onderhoud en reparatie, snelle beschikbaarheid van originele onderdelen en accessoires en activiteiten die aansluiten bij hun belevingswereld. Want net zoals elke Morgan uniek is, geldt dat ook voor de eigenaar. Louwman Exclusive besteed daarom veel aandacht aan de presentatie van Morgan in de showroom, zorgt voor een ruim aanbod onderdelen en accessoires en begrijpt als geen ander dat personalisatie een belangrijk thema is voor eigenaren van een Morgan. Die aandacht voor details is de fabriek in Engeland niet ontgaan en leverde Louwman Exclusive de titel ‘Europese Morgan Dealer van het Jaar’ op. Het bedrijf wist daarmee 28 Europese Morgan-dealers voor te blijven.

Trots
Wouter Dekker, Brand Manager Morgan bij Louwman Exclusive in Utrecht, was verrast en vereerd toen hij onverwachts tijdens een dealerbijeenkomst te horen kreeg dat Louwman Exclusive tot Morgan European Dealer of the Year werd uitgeroepen: “We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan het creëren van de juiste sfeer rond het meest eigenwijze merk in onze showroom. Dat betekent een unieke collectie nieuwe en gebruikte Morgans, de juiste accessoires en veel aandacht voor de nieuwe en ervaren Morgan-liefhebber. In de werkplaats hebben we zonder twijfel de meest ervaren Morgan-monteurs van Nederland, mannen die beschikken over een onschatbare hoeveelheid kennis op het gebied van techniek en aftersales. Verkoop, onderhoud, reparatie, restauratie en preparatie van Morgans, alles is bij ons in kundige handen. In dat kader zullen wij er alles aan doen om deze mooie titel ook in de toekomst waar te maken.”

In de Morgan-showroom van Louwman Exclusive in Utrecht zijn altijd diverse nieuwe en gebruikte Morgans te bekijken, zoals de 3 Wheeler, de legendarische Plus 4 en Plus 8 en de bijzondere Aero 8.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Aanmelden voor de nieuwsbrief