Louwman Exclusive lanceert nieuwe webwinkel

Liefhebbers van de mooiste auto’s en de mooiste lifestyle artikelen kunnen hun hart ophalen aan de nieuwe webwinkel van Louwman Exclusive. LouwmanExclusive.nl/shop is hét nieuwe online adres voor originele merchandise, mode, accessoires, schaalmodellen en uurwerken van de Louwman Exclusive-merken Maserati, McLaren, Morgan, Lexus, Bentley, Lamborghini en Rolls-Royce.

De mooiste automerken ter wereld en de mooiste lifestyle artikelen ter wereld komen samen in de nieuwe Louwman Exclusive webwinkel. Het online aanbod is zorgvuldig samengesteld en gericht op klanten en fans. Indachtig het motto ‘It’s not just cars… It’s a lifestyle’ is de shoppingcollectie onderverdeeld naar de thema’s Clothing, Lifestyle, Model Cars, Sport & Travel en Accessoires. Het is geen toeval dat de lancering plaatsvindt aan het begin van de decembermaand: de timing is perfect voor iedereen die nog op zoek is naar een origineel Kerstcadeau.

Van sunwear tot schaalmodellen

Met de artikelen uit de Louwman Exclusive webwinkel kunnen eigenaren en liefhebbers van exclusieve auto’s hun merkliefde aan de wereld tonen. Alleen originele items worden toegelaten tot de selectie. Of het nu gaat om Morgan Aviator Retro Goggles – ideaal voor eigenaren van een Morgan 3 Wheeler – of om stijlvolle zilveren manchetknopen van Bentley en horloges van Maserati, het uitgebreide assortiment is op een brede doelgroep gericht. Speciaal voor de jongste autofanaten en serieuze collectioneurs is een verzameling schaalmodellen beschikbaar die uiteenloopt van een Lamborghini Huracán LP700-4 in de schaal 1:18 tot een McLaren Senna in de schaal 1:43.

Hoogwaardige shopping experience

Geheel in lijn met de hoge servicegraad die klanten mogen verwachten, biedt de Louwman Exclusive webwinkel een hoogwaardige shopping experience. Online bestellen is een kwestie van slechts een paar muisklikken. Voorts is er keuze uit de afleveropties Delivery en Pick-up. Naar wens is het mogelijk om bestelde items thuis te laten bezorgen – of om deze af te halen in de showroom van Louwman Exclusive in Utrecht.

Bekroonde website

De lancering van een eigen webwinkel sluit aan bij de innovatieve online strategie van Louwman Exclusive. Tijdens de Online Dealer Awards 2018 is de website LouwmanExclusive.nl bekroond met de publieksprijs in de categorie ‘Beste Website’. Deze prijs bevestigt de waardering voor het multimediale platform door klanten en fans. De toevoeging van een online winkelmogelijkheid betekent dat liefhebbers van mooie auto’s en mooie dingen nog een goede reden hebben om een bezoek te brengen aan LouwmanExclusive.nl.

Judith van Pietersom

Aanmelden voor de nieuwsbrief