Louwman Exclusive presenteert gepantserde Maserati Levante

Louwman Exclusive en bepantseringsspecialist Van Berkel B.V. brengen samen een unieke auto op de markt. Eind dit jaar presenteert Van Berkel een volledig bepantserde Maserati Levante. De iconische Italiaanse SUV combineert allure, stijl en een robuuste uitstraling met bepantsering van beveiligingsklasse B4.

Met de samenwerking tussen Louwman Exclusive en Van Berkel gaat voor beide partijen een lang gekoesterde wens in vervulling: het bouwen van een uitzonderlijk stijlvolle auto met inzittendenbescherming op het allerhoogste niveau. Sinds de oprichting bepantsert Van Berkel voertuigen voor het bedrijfsleven, overheden en welgestelde particulieren. Met de unieke, in eigen huis ontwikkelde lichtgewicht bepantsering is Van Berkel in staat de Maserati Levante onopvallend en zonder grote constructieve aanpassingen te voorzien van ‘zero hole’ beveiliging met beveiligingsklasse B4.

Ultieme SUV met optimale bescherming

Een van de voordelen van de lichtgewicht bepantsering is het behoud van de geweldige rijeigenschappen van de Maserati Levante die gerekend mag worden tot de sportiefste topklasse SUV’s ter wereld. Jan van der Jeugd, Brand Manager Maserati bij Louwman Exclusive: “De Maserati Levante is een sportieve crossover met de allure van een grand tourer. Naast veel binnenruimte biedt de Maserati onder de SUV’s een hoog prestatieniveau dankzij een V6 turbodieselmotor, twee Twin Turbo V6 benzinemotoren of een Twin Turbo V8 benzinemotor. De samenwerking met Van Berkel voegt daar nóg een belangrijke karaktertrek aan toe: optimale persoonlijke beveiliging in elke situatie.”

Toonaangevend vakmanschap

Van Berkel is gespecialiseerd in voertuigbepantsering. In 1994 produceerde het bedrijf zijn eerste gepantserde voertuig voor een speciale eenheid van de Nederlandse politie. De afgelopen 25 jaar is een sterke groei doorgemaakt met dank aan aanhoudende productinnovatie en toonaangevend vakmanschap. Voor iedere opdrachtgever en voor elk voertuig garandeert Van Berkel het hoogste afwerkingsniveau. Een filosofie die naadloos aansluit bij de werkwijze van Louwman Exclusive.

Louwman Exclusive & Maserati

Het legendarische automerk Maserati staat voor design en pure Italiaanse passie. Sinds 1920 staat de ‘Tridente’ – het merklogo – voor een perfecte synthese van sportiviteit en stijl voor individualistische liefhebbers. Louwman Exclusive is officieel dealer van Maserati. Met de bepantserde Maserati Levante voegt Louwman Exclusive een extra dimensie toe aan de stijl en elegantie van de imposante SUV: ultieme bescherming onder alle omstandigheden.

Invited

Van Berkel begint binnenkort met het bepantseren van de Maserati Levante. Louwman Exclusive hoopt het eindresultaat eind dit jaar aan het publiek te kunnen tonen. Voor wie niet zo lang kan wachten: de bouw van de auto zal stapsgewijs worden gevolgd in Invited, het klantenmagazine van Louwman Exclusive.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Aanmelden voor de nieuwsbrief