Louwman Exclusive sluit contract met Bekkers Autoschade Eindhoven

Utrecht, 12 augustus 2014 – Louwman Exclusive wil alleen het beste voor zijn klanten, ook als het om schadeherstel gaat. Het bedrijf heeft met Bekkers Autoschade uit Eindhoven een specialistische partner gevonden die de kennis, ervaring en juiste DNA heeft om de meest exclusieve merken en modellen te repareren. Sinds 1 augustus werken de bedrijven officieel samen.

Een deuk of een kras wegwerken is voor de meeste schadebedrijven geen probleem. Het herstellen van een gecompliceerde schade aan een exclusieve auto van een bijzonder merk is een ander verhaal. Dat vraagt niet alleen kennis en ervaring, maar ook de mogelijkheid om de eigenaar van zo’n bijzondere vierwieler te bieden wat hij zoekt: perfectie. Vandaar dat Louwman Exclusive, officieel vertegenwoordiger van een aantal bijzondere merken als McLaren, Maserati, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce en Lexus alleen met de crème de la crème onder de schadeherstelbedrijven zaken wil doen.

Louwman Exclusive aftersales manager André Bouwman: “Wij waren al enige tijd op zoek naar een schadeherstelbedrijf dat de veelal exclusieve modellen van onze klanten perfect kan herstellen, de foutmarge bij dit soort auto’s is immers nihil. Bekkers Autoschade heeft inmiddels bewezen de kennis te hebben en met die hoge eisen om te kunnen gaan. Het bedrijf levert constante kwaliteit, is ISO 9001-, HiQure- en Milieu 14001-gecertificeerd en heeft een uitstekende reputatie als het om klantenservice gaat. Bovendien is Bekkers Autoschade door Bentley Motors Engeland erkend. Het bedrijf heeft zijn zaken uitstekend voor elkaar met onder meer een haal- en brengservice, een eigen callcenter en een helpdesk bij calamiteiten. Stuk voor stuk elementen die uitstekend aansluiten op de dienstverlening, die wij als Louwman Exclusive voor ogen hebben.”

Louwman Exclusive verkoopt jaarlijks vele exclusieve modellen van de meest bijzondere merken. De klantengroep bestaat uit veeleisende liefhebbers met passie voor auto’s. Die groep autobezitters neemt alleen genoegen met het beste, en dat kunnen Louwman Exclusive en Bekkers Autoschade nu bieden. De samenwerking is na een uitgebreide proefperiode per 1 augustus ingegaan en behelst alle modellen die bij Louwman Exclusive met schade worden aangeboden.

Judith van Pietersom

Aanmelden voor de nieuwsbrief