Louwman Exclusive wint award voor ‘Beste Website’

Tijdens de Online Dealer Awards 2018 heeft Louwman Exclusive de publieksprijs gewonnen in de categorie ‘Beste Website’. Het multimediale platform LouwmanExclusive.nl kreeg de meeste stemmen van het grote publiek. De Online Dealer Award is een bevestiging van de succesvolle online strategie van Louwman Exclusive.

De Online Dealer Awards zijn een initiatief van online automotive marketingbureau DTC Media en Marktplaats. Tijdens de verkiezing strijden de beste ‘digital minded’ autobedrijven van Nederland om prijzen in zes categorieën. De vakjury bestaat uit professionals uit de automotive branche. Daarnaast kan iedereen meestemmen voor de publieksprijzen.

Verhaal van merken

Als officieel partner van de mooiste automerken Maserati, McLaren, Morgan, TVR, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce en Lexus vertegenwoordigt Louwman Exclusive de mooiste en meest exclusieve automerken ter wereld. De bijzondere presentatie van de verschillende merken en modellen, in de showroom langs de A2 bij Utrecht, is op passende wijze vertaald naar de website LouwmanExclusive.nl. “Wij verkopen niet alleen auto’s”, zegt Judith van Pietersom, verantwoordelijk voor online marketing binnen Louwman Exclusive.“Online vertellen wij het verhaal van onze merken, onder andere door middel van onze Heritage-pagina’s. Op internet steken wij veel energie in een aantrekkelijke en vernieuwende presentatie, met professionele fotografie en zoveel mogelijk bewegende beelden. Ook social media is een integraal onderdeel van onze online aanwezigheid.”

Volwaardige digitale showroom

LouwmanExclusive.nl is meer dan een digitaal presentatiemiddel. Het is een volwaardige digitale showroom, zegt algemeen directeur Arjen van Beek. “We geven niet alleen aandacht aan onze merken, maar ook aan onze mensen, in de vorm van interviews en persoonlijke portretten. Online gasten krijgen een exclusief kijkje achter de schermen. Onze doelstelling is dat een bezoek aan de online showroom voelt als een bezoek aan de fysieke showroom.” Van Beek is trots op iedereen die heeft bijgedragen aan het winnen van de prijs. “Naast ons team en de organisatie van de verkiezing willen wij iedereen bedanken die voor ons heeft gestemd. Wij zijn meer dan trots op deze overwinning en blijven ons verhaal doorontwikkelen via onze website.”

Judith van Pietersom

Aanmelden voor de nieuwsbrief