McLaren laat nieuw detail zien in aanloop naar onthulling nieuw model

Nog twee weken, dan wordt de volgende nieuwe McLaren online gepresenteerd om kort daarna zijn publieksdebuut te beleven op het Goodwood Festival of Speed 2018 in het Verenigd Koninkrijk.

Om het spannend te houden, geeft McLaren vandaag een tweede foto vrij van een paar indrukwekkende uitlaatpijpen, hoog op de achterzijde gemonteerd. Dit tweede beeld volgt op de foto van vorige week waarop eveneens een deel van de achterzijde van de auto te zien is.

Het nieuwe model, dat op donderdag 12 juli zal deelnemen aan de beroemde Goodwood Hill Climb, is de vijfde McLaren van de reeks die werd aangekondigd in het Track22 businessplan. Enkele ingrediënten zijn een toegenomen vermogen, minimaal gewicht, optimale aerodynamica en natuurlijk maximale betrokkenheid van de bestuurder. De rijeigenschappen zijn gericht op circuitgebruik. En net zoals de McLaren Senna is ook dit nieuwste model van de fabriek uit Woking slechts voor enkele gelukkigen beschikbaar.

Nog even geduld dus: de naam en het beeldmateriaal van de nieuwste McLaren zullen online vrijgegeven worden op 28 juni.

Wie op de hoogte gehouden wil worden van de ontwikkelingen, kan naar cars.mclaren.com/theedgeiscalling gaan voor meer informatie of neem contact op met:

Aanmelden voor de nieuwsbrief