Morgan introduceert reeks 110 Anniversary modellen voor hun 110e jubileum

Morgan Motor Company voegt, ter ere van het 110e-jarige bestaan, de speciale ‘110th Anniversary’ modellen toe aan hun programma toe.

Alle ‘110th Anniversary’ modellen krijgen een unieke badge, welke hun bijzondere status laat zien. Daarnaast zijn er ook speciaal geselecteerde prestatie- en stylingopties die zonder extra kosten inbegrepen. Zo kan men kiezen uit een houten of lederen Moto-Lita stuurwiel, mohair kap, diverse kleuren Yarwood leder al dan niet met het 110 jubileum logo in de hoofdsteunen, en contrasterende stiksels
Naast deze opties is er ook een nieuw assortiment standaardkleuren geïntroduceerd. Morgan Design heeft de ‘Classic Range’ en ‘Metallic Range’ toegevoegd, naast de al bestaande ‘Sport Range’ kleuren. Deze nieuwe kleuren weerspiegelen enkele van de meest populaire Morgan-kleuren in de geschiedenis van het bedrijf. Ook hebben de designers uit het Morgan-ontwerpteam enkele persoonlijke favorieten aan de reeks toegevoegd.

Bij elk model wordt ook een aantal aanpassingen aangeboden die op de racerij zijn geïnspireerd, zowel voor de Plus 4 als de Roadster. Denk hierbij aan een ‘front valance’ (oftewel de voorspoiler), sportuitlaat aan de achterkant en een lederen motorkap.

Uiteraard is ook de 3 Wheeler niet vergeten. Zo zijn er voor het interieur nu gekruiste stiksels, opbergtassen in het interieur en een mohair tonneaucover beschikbaar. Opvallende exterieuropties voor de 3 Wheeler zijn ook de nieuwe kleuren, zwarte rolbeugels, zwarte uitlaatschilden en het in kleur gespoten neusje.

De aankondiging van deze ‘110 Anniversary’ modellen, welke beschikbaar komen in 2019, is de eerste in een reeks van aankondigingen die Morgan in hun 110e levensjaar zal doen. Heeft u verdere vragen, neem dan contact op met:

Aanmelden voor de nieuwsbrief