Peter Donkersloot exposeert bij Louwman Exclusive

In de meest bijzondere showroom van Nederland, vol dynamische en stijlvolle auto’s, pal langs de snelweg A2 van Amsterdam naar Utrecht exposeert de befaamde kunstenaar Peter Donkersloot (Arnhem, 1959) tot en met 30 november 2013 met een unieke collectie portretten van beroemdheden.

De prachtige schilderijen van de kleurrijke Peter Donkersloot vormen samen met de exclusieve automerken van o.a. Maserati en McLaren een schitterende combinatie.

In deze geweldige ambiance zijn schilderijen van filmsterren als Marilyn Monroe, Sophia Loren en Brigitte Bardot te bewonderen. Ook zijn er werken van popartiesten als Elvis Presley, Mick Jagger, Bono en David Bowie te zien. De tot de verbeelding sprekende maffiahelden als Don Corleone, Al “Scarface” Pacino of Tony Soprano spatten van de muur af. Daarnaast zijn schilderijen van legendarische beroemdheden als Mohammed Ali of John F. Kennedy aanwezig en komen portretten van celebrities als Maxima koninklijk voor het voetlicht. Zelfs Mark Rutte ontbreekt niet.

Topkunstenaar Peter Donkersloot is als geen ander in staat om met zijn magistrale schildertechniek de essentie te visualiseren.

De combinatie van Donkersloot’s meesterwerken met de unieke architectuur en de allermooiste auto’s maken de expositie “Beroemde portretten van Peter Donkersloot” tot een werkelijk onvergetelijk geheel.

Judith van Pietersom

Aanmelden voor de nieuwsbrief