Pure McLaren presenteert eerste driving experience op ijs

Pure McLaren verzorgt in de winter van 2017 de eerste driving experience op ijs. In het noorden van Finland, zo'n 350 kilometer binnen de poolcirkel, staan over enkele maanden de McLaren Sports Series klaar om de gasten een onvergetelijke ervaring te geven tijdens de Pure McLaren Arctic Experience, de enige rijtraining ter wereld van McLaren op ijs en sneeuw.

Pure McLaren verzorgt in de winter van 2017 de eerste driving experience op ijs. In het noorden van Finland, zo’n 350 kilometer binnen de poolcirkel, staan over enkele maanden de McLaren Sports Series klaar om de gasten een onvergetelijke ervaring te geven tijdens de Pure McLaren Arctic Experience, de enige rijtraining ter wereld van McLaren op ijs en sneeuw. Als geen ander willen eigenaren en liefhebbers van McLaren het maximale uit deze bijzondere auto’s halen, op een veilige manier, en daarom verzorgt zowel Pure McLaren als de Nederlandse importeur en dealer Louwman Exclusive doorlopend rijtrainingen en circuitervaringen onder de meest uiteenlopende omstandigheden over de hele wereld.

TEST WORLD
Het programma is er helemaal op gericht om de gasten een onvergetelijke ervaring te bieden met het rijden op besneeuwde wegen en ijs. Zoals alle evenementen van Pure McLaren, is ook het programma van de Arctic Experience erop gericht de bestuurder te coachen bij het behalen van zijn persoonlijke doelen, of het nu gaat om het onder de knie krijgen van de beruchte ‘Scandinavische drift’ of juist het opbouwen van zelfvertrouwen onder extreme omstandigheden. Het team van professionele instructeurs van Pure McLaren werkt daartoe samen met het vermaarde Test World in Ivalo, Finland, een van de bekendste en mooiste wintertestfaciliteiten ter wereld.

VEILIG
De testlocatie biedt de meest uiteenlopende condities om op sneeuw en ijs te rijden die er zijn. De combinatie van de mogelijkheden van Test World en de professionele instructeurs van Pure McLaren maken dit de ideale gelegenheid om op een veilige en verantwoorde manier te leren en te genieten van het rijden op een gladde ondergrond. Dit alles natuurlijk binnen de marge van de ervaring van de deelnemers.

HUSKYSAFARI
De gasten rijden met de McLaren 570S Coupé op een groot aantal wegen en circuits, bestaande uit besneeuwd en bevroren wegdek. Maar de onvergetelijke ervaring houdt niet op bij het rijden alleen: samen met de lokale reisorganisatie Luxury Action heeft het Pure McLaren-team een uitdagend programma samengesteld vol winterse activiteiten, zoals een huskysafari en een expeditie per sneeuwscooter.

PRESIDENT
De uitvalsbasis van het evenement is de prachtige Jávri Lodge, het voormalig verblijf van de president van Finland. Hier ervaren de gasten het allerhoogste niveau van Finse gastvrijheid op een afgelegen plek midden in de ongetemde woestenij van Lapland. Ooit gebouwd in opdracht van Urho Kekkonen, de langstzittende president van Finland, en gelegen tussen bossen en bevroren meren, is het een ideale plek om het noorderlicht te kunnen zien.

JANUARI 2017
De zeer exclusieve Pure McLaren Arctic Experience heeft plaats van 15 januari tot 3 februari 2017 en bestaat uit een driedaags programma voor groepen tot 14 personen. Het evenement is geschikt voor bestuurders en niet-bestuurders en zowel voor eigenaren van een McLaren als liefhebbers die (nog) geen McLaren bezitten. Het is het eerste evenement van een groot aantal McLaren-activiteiten in 2017, verzorgd door zowel Louwman Exclusive als Pure McLaren. Aanmelden gaat snel en eenvoudig via de Experience-pagina op de website van Louwman Exclusive.

De Arctic Experience is overigens niet de enige mogelijkheid om te genieten van de nieuwste McLarens onder bijzondere omstandigheden. Louwman Exclusive stelt jaarlijks een uitgebreid, boeiend en afwisselend jaarprogramma samen dat gaat van bezoeken aan bijzondere evenementen tot aan uitdagende autoritten over de mooiste wegen van Europa. Centraal staat steeds plezier, hoge kwaliteit en natuurlijk genieten. Van de auto’s, de omgeving en het gezelschap. Elk evenement wordt ruimschoots van te voren aangekondigd en is te vinden op louwmanexclusive.com.

PURE McLAREN ARCTIC EXPERIENCE
Auto’s:                                  McLaren 570S Coupé
Locatie:                                Ivalo, Finland
Reis:                                      Transfer van Ivalo Airport naar Jávri Lodge inbegrepen
Kleding:                               Kleding geschikt voor de omstandigheden is beschikbaar

Prijs:                                     Vanaf £12,500 per persoon
Meer informatie en inschrijven via: Louwman Exclusive Expierences.

Judith van Pietersom

Aanmelden voor de nieuwsbrief