Unieke auto’s, superdeals en snel rijden tijdens Louwman Exclusive Deal & Drive

Na een groot succes in 2017 is het dit najaar opnieuw een weekend lang extra goed zaken doen in de showroom van Louwman Exclusive in Utrecht. Op 20 en 21 oktober aanstaande vindt daar het Deal & Drive-evenement plaats. Er is een grote collectie bijzondere auto's, heerlijke koffie en voor wie een auto wil kopen, is er net even wat meer mogelijk dan anders. Bovendien zijn er drie echte VIP's aanwezig.

Als officieel partner van de merken Maserati, McLaren, Morgan, TVR, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce en Lexus is Louwman Exclusive langs de A2 bij Utrecht met enige regelmaat een bezoek waard. Er zijn altijd weer nieuwe modellen, zeldzame collectors items en zo af en toe is er een wel heel bijzondere gast te bezichtigen. Tijdens de Deal & Drive-dagen op 20 en 21 oktober, zijn alle superlatieven van toepassing op de bijzondere collectie die McLaren meeneemt naar Utrecht. Er zijn twee heuse primeurs: de 600LT beleeft zijn Nederlandse debuut en ook de meest spectaculaire McLaren van dit moment, de Senna, is voor het eerst te zien in Nederland. Speciale gast is de uit de McLaren Heritage Collection afkomstige MP4/15 Formule 1-auto van David Coulthard.

Hybride Lexus

Belangrijke nieuwkomer is de Lexus UX, die valt in de immens populaire categorie van de compacte crossovers. Het model biedt veel comfort, is uitermate betrouwbaar, onderscheidend vormgegeven en luxueus. Een echte Lexus dus. In dat licht: hij beschikt ook over een hybride-aandrijflijn. De UX is nu al bij Louwman Exclusive te zien, terwijl de verkoop pas begin 2019 start.

Formule 1

Nieuwste aanwinst bij McLaren is de kersverse en in een gelimiteerde oplage leverbare 600LT, de vierde McLaren ‘Longtail’ in de geschiedenis. Met 600 pk en speciale aerodynamica heeft McLaren met de 600LT een zeer competitieve en indrukwekkende auto neergezet. Wie een ander model dan de 600LT op zijn wensenlijst heeft staan, kan zijn hart ophalen tijdens de Deal & Drive dagen. De gehele collectie sportwagens uit de Sports Series en Super Series is in de showroom te zien, van de pure 540C Coupé via de luxe 570GT tot de nieuwe 720S. En voor de gelegenheid is dus ook de uitverkochte McLaren Senna, de 800 pk sterke hypercar uit de Ultimate Series, te zien in Utrecht.

Aanwezig maar niet te koop is een inmiddels 18 jaar oude veteraan uit de McLaren Heritage-collectie: de MP4/15, de Formule 1-auto van David Coulthard waarmee het team West McLaren-Mercedes in 2000 aan de top van de koningsklasse streed. De MP4/15 behaalde maar liefst zeven Grand Prix-overwinningen, drie daarvan kwamen op conto van DC. De Deal & Drive dagen bieden een mooie kans om de bijzondere auto te bewonderen.

Natuurleder

Ook de merken Morgan en Maserati, echte liefhebbersauto’s met een eigen schare fans, zijn ruim vertegenwoordigd in de showroom. Maserati heeft net zijn gamma helemaal vernieuwd. De Ghibli, Quattroporte en Levante zijn leverbaar in de nieuwe speciale lakkleuren Rosso Potente en Blu Nobile en ook het interieur kreeg een update met het optionele Pieno Fiore natuurleder in fraaie kleuren. De adviseurs van Louwman Exclusive vertellen graag wat de mogelijkheden zijn en staan het hele weekend klaar om een mooi aanbod te doen als het om een nieuwe of gebruikte Morgan of Maserati gaat.

De Louwman Exclusive Deal & Drive dagen zijn op zaterdag 20 en zondag 21 oktober in Utrecht en iedereen is van harte welkom voor een kop koffie, een goed gesprek over mooie merken en eventueel de aanschaf van een nieuwe auto. Toegang is uiteraard gratis.

Judith van Pietersom

Aanmelden voor de nieuwsbrief