scroll voor meer

Your Driving Experience.
Our Priority.

Onze services

Uw rijervaring staat centraal

Wij zijn er trots op dat we onze passie voor exclusieve auto’s met u mogen delen. En noblesse oblige: vanaf het moment dat u in de wereld van Louwman Exclusive stapt, stellen wij alles in het werk om uw rijervaring fantastisch te maken én te houden.

Schade of pech?

Bel voor hulp of maak een afspraak

Drop-off

U kunt vanaf maandag tot en met vrijdag al vanaf 07.00 uur bij ons terecht om uw auto af te leveren

Om 07.00 uur zijn alleen onze Service Advisors aanwezig. Onze lounge en werkplaats zijn vanaf 08.00 uur geopend.

Ruitreparatie

Wist u dat onze technicians nu ook kleine ruitreparaties uitvoeren? Vraag naar de mogelijkheden wanneer uw auto komt voor een onderhouds- of servicebeurt.

Schadeherstel

Weten wat er moet gebeuren als uw auto schade heeft, is tegenwoordig meer dan belangrijk. Wij werken dan ook samen met de beste partners, zoals Bekkers Autoschade.

Leeftijdskorting

Tot 20% korting op reparaties en onderhoud

Heeft u een auto van 6 jaar of ouder van het merk Maserati, McLaren, Morgan, Bentley of Lamborghini? Bij Louwman Exclusive ontvangt u leeftijdskorting op onderdelen en arbeid. Lees meer over onze leeftijdskorting »

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.