scroll voor meer

Uw schade hersteld
door professionals

Autoschade

Bij Louwman Exclusive begrijpen we de liefde voor uw bolide als geen ander. Logisch dan ook dat u schadeherstel niet zomaar aan de eerste de beste overlaat. En met alle intelligente techniek die vandaag de dag in auto’s zit, moet een reparateur extra goed weten waar hij mee bezig is. Zo niet, dan kan een kleine deuk al snel grote gevolgen hebben.

Bekkers Autoschade behoort tot de absolute top van de Benelux en is door Louwman Exclusive uitgekozen tot partner in schadeherstel. Gespecialiseerd in onder andere Maserati, McLaren, Morgan, Lexus Bentley en Rolls-Royce zijn ze de onbetwistbare specialist. Zij werken samen met onze ervaren automonteurs en experts in car refurbishing, om uw auto (weer) in optimale staat te brengen.

Heeft u schade aan uw auto die herstelt moet worden? Neem contact op met Service Advisor Robin Vriesenga via +31 (0)30 221 21 21 .

Neem contact op via e-mail

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.