We help when you are in need

Autoschade

Wij begrijpen maar als te goed hoe belangrijk jouw auto voor jou is. Het is dan ook niet meer dan logisch dat jij eventueel schadeherstel niet zomaar aan de eerste de beste over laat. En met alle intelligente techniek die vandaag de dag in auto’s zit, moet een reparateur extra goed weten waar hij mee bezig is. Zo niet, dan kan een kleine deuk al snel grote gevolgen hebben.

Exclusive partner

Bekkers Autoschade behoort tot de absolute top van de Benelux en is door Louwman Exclusive uitgekozen tot partner in schadeherstel. Gespecialiseerd in onder andere Maserati, McLaren, Morgan, Lexus en Bentley zijn ze de onbetwistbare specialist. Uiteraard zijn andere luxe merken ook geen uitdaging en helpen wij ook graag om de schade aan jouw Ferrari, Aston Martin of Rolls-Royce te verhelpen.

Bekkers Autoschade werkt samen met onze ervaren Technicians en Reconditioner, zodat we samen jouw auto weer in optimale staat brengen. Dus heb je schade en wil je dit laten herstellen? Service Advisor Robin Vriesenga staat voor je klaar.

More information

Wil je meer weten over schadeherstel? Service Advisor Robin Vriesenga helpt je verder.

Robin Vriesenga

Robin Vriesenga

Service Advisor

+31 (0)30 221 21 21

werkplaats@louwmanexclusive.nl

Cookies?

Om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken we cookies.