Financiering met LEF

Finance

Wij bieden diverse mogelijkheden aan om in jouw droomauto te rijden. Of je deze nu koopt of via een financiële regeling aanschaft, wij werken met diverse partners samen om de juiste regeling of verzekering voor je te vinden.

Lexus | Louwman Exclusive

Financial Lease

De aanschaf van een nieuwe auto vergt een behoorlijke investering. Wij kunnen je adviseren over best passende financieringsvorm. Onze partners bieden vaak zeer scherpe tarieven aan voor een financiering. Bijkomend voordeel is dat de auto bij financiering jouw eigendom wordt. Onze professionals adviseren en bemiddelen voor jou in zowel particuliere als zakelijke financieringen.

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive Finance

Louwman Exclusive Finance staat voor financiering met de Louwman Exclusive touch; met LEF! Deze zakelijke dienstverlening is toegesneden op jouw persoonlijke mobiliteitswensen en mogelijkheden. Wij nemen alle zorg uit jouw handen, van de aankoop van jouw auto tot en met de service bij gebruik. Bij Full Operational Lease verwerf je het gebruiksrecht van jouw auto tegen betaling van een vast bedrag per maand over een vooraf afgesproken periode. De auto staat dus bij ons op de balans. De leasemaatschappij is juridisch en economisch eigenaar is van jouw auto. Kies je voor deze oplossing, dan ligt het restwaarde risico bij de leasemaatschappij. Uiteraard heb je na afloop van het leasecontract recht op eerste koop. Wij hebben samenwerkingen met diverse financieringspartners en kijken samen met jou naar de scherpst mogelijke aanbieding.

Private Lease

Wij bieden ook de mogelijkheid om een auto privé te leasen. Je rijdt tegen een vast maandbedrag zonder dat de auto jouw eigendom wordt. De periode kun je zelf bepalen, variërend tussen 24 en 48 maanden. Het maandbedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, kosten van reparatie en regulier onderhoud, premie van de WA-verzekering en dekking van cascoschade, pechhulp, kosten vervangend vervoer in Nederland en eventueel andere kosten opgesteld in het contract. Bij private lease betaal je geen fiscale bijtelling en na afloop van het contract lever je de auto weer in.

Verzekeringen

Wij bieden, samen met onze partners, de mogelijkheid om een autoverzekering op maat te kiezen. Onze partners hebben uitstekende mogelijkheden op het gebied van verzekeren van exclusieve auto’s. Wij bieden de verzekeringsvorm die past bij jouw persoonlijke omstandigheden.

More information

Wil je meer weten over de financiële mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag meer of koppelen je aan een van onze financiële partners.

Vincent van Andel

Vincent van Andel

Administrator

+31 (0)30 221 21 21

info@louwmanexclusive.nl

Cookies?

Om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken we cookies.