STERKE NAAM EN KRACHTIGE MERKEN BLIJKEN GOUDEN FORMULE

21 January 2022
#Louwman Exclusive

Alexander Sterk benoemd tot commercieel directeur Louwman Exclusive Utrecht

Alexander Sterk (52), sinds juni 2013 in dienst van Louwman Exclusive in Utrecht als salesmanager, is per direct benoemd tot commercieel directeur van het bedrijf. In zijn nieuwe rol rapporteert Alexander aan Arjen van Beek, managing director van Louwman Exclusive, en wordt hij verantwoordelijk voor alle commerciële en kwalitatieve resultaten van Louwman Exclusive en Lexus Utrecht.

Alexander Sterk, die beschikt over een ruime en brede ervaring in de autobranche, blijft naast zijn nieuwe rol ook brand manager McLaren, een rol die hij in december 2013 voor Louwman Exclusive op zich nam toen het supercarmerk McLaren aan het portfolio werd toegevoegd.

Zijn tijd vooruit

Alexander is een bekend gezicht in de wereld van liefhebbers van exclusieve auto’s. Al lang voordat online showroombezoek en het inzetten van social media vanwege coronamaatregelen voor veel autobedrijven noodzakelijk werd, was Alexander al druk met video’s maken en het creëren van een grote fanbase. Hij zorgde er, samen met de rest van het team, voor dat Louwman Exclusive in Utrecht niet alleen sales- en servicepartner is voor kopers en eigenaren van exclusieve auto’s, maar ook hét centrum in Nederland voor liefhebbers en (jonge) autofanaten die dromen van de allermooiste merken.

Succesvol

Zelf zegt Alexander over zijn nieuwe functie: “Ik ben enorm trots op de erkenning die ik heb gekregen met deze benoeming. We hebben, dankzij een team van enthousiaste collega’s onder leiding van Arjen van Beek, een waanzinnig succesvolle periode achter de rug en wat mij betreft gaan we dat succes keihard voortzetten. Louwman Exclusive is de benchmark voor de branche. Aan mij de taak om dit niveau in elk geval vast te houden.”

In de showroom van Louwman Exclusive in Utrecht, waar Alexander Sterk dagelijks te vinden is, zijn nieuwe en gebruikte auto’s van onder andere de merken McLaren, Lamborghini, Bentley, Maserati, Morgan en Lexus te bekijken en staan Alexander en zijn team klaar. 

Cookies?

Om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken we cookies.