scroll voor meer

McLaren Summer Drive

Het eerste wat er in uw hoofd opkomt als u aan McLaren denkt? We doen graag een gokje: snelheid, scherpe lijnen en een strak design. Maar denkt u ook aan een toertocht om nooit te vergeten? Vanaf nu wel, want McLaren verwelkomt u graag tijdens de McLaren Summer Drive – The Road to Grand Basel van 4 tot en met 8 september 2018.

Rijden zoals rijden bedoeld is

In het hart van de Duitse Alpen vindt u één van de mooiste wegennetten ter wereld. Tijdens 450 prachtige kilometers geniet u van uitgestrekte weilanden, glinsterende bergmeren en dramatische bergtoppen. Deze wegen zijn gemaakt om te rijden!

De eindbestemming is Grand Basel, een nieuw concept waar de ultieme meesterwerken uit de auto-industrie worden tentoongesteld.

Wat gaat u doen?

Gedurende vier dagen wordt alles voor u geregeld. Van lunch tot diner en van overnachtingen tot het nachtelijk laten bewaken van uw auto.

  • Dag 1: U arriveert in het Kempinski Hotel en geniet van een welkomstdiner.
  • Dag 2: U rijdt de eerste rit langs de Duitse Alpen.
  • Dag 3: Een rit langs indrukwekkende bergpassen.
  • Dag 4: We rijden naar Basel en bezoeken de Grand Basel Tentoonstelling.

Startplek bij aanschaf McLaren

Bij aankoop stellen wij tijdelijk een startplek voor de McLaren Summer Drive ter beschikking. Een onvergetelijke, geheel verzorgde 4-daagse rit over de zogenaamde German Alpine Road. Georganiseerd door McLaren Automotive, exclusief voor McLaren-eigenaren. Join us at The Road to Grand Basel!

Let op: vol = vol. Wij kunnen niet garanderen dat er na aankoop nog startplekken beschikbaar worden gesteld door McLaren.

Zien we elkaar snel?

Hoeveel we ook vertellen, een McLaren moet u zelf ervaren. En we nemen u graag mee in de wereld van extase, snelheid en perfectie. Vraag snel een proefrit aan.

Dit is wat ons betreft de ultieme zomerliefde: de McLaren 570S Spider.
Bij Louwman Exclusive zijn we gek op records. Daarom houden we zo van deze recordbreker van McLaren.
Een auto die de spectaculaire prestaties van de McLaren 570S combineert met het comfort van een grand tourer. Het lijkt een mooie droom.
Als er ooit een pure sportwagen is geweest, is dit hem wel. Wij vinden de McLaren 540C één groot feest. Om te zien, maar vooral ook om in te rijden.
De McLaren 720S is wat ons betreft alles wat een supercar moet zijn: superlicht, superkrachtig en supersnel.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.