scroll voor meer

The McLaren Drive

L’edizone Dolomite

Om nog meer te genieten van uw McLaren organiseren wij van 14 t/m 19 mei 2019 The McLaren Drive. Een rally, exclusief voor McLaren-eigenaren. We vertrekken vanuit München naar de Dolomieten in Noord-Italië, waar we tijdens een gezonde competitie genieten van het wonderschone landschap. Indrukwekkende ritten, geweldige lunches, misschien nog wel betere diners, adembenemende uitzichten en luxe hotels. Hoe de route er precies uit gaat zien, houden we nog even geheim…

De hotels

Gedurende de The McLaren Drive komt u na een dag vol indrukken bij in de meest prachtige hotels.

 1. 14 mei (startlocatie): Hotel Vier Jahreszeiten, Starnberg in München
 2. 15 tot 17 mei: Hotel Chalet Mirabell in Sudtirol
 3. 18 mei: Hotel Centro Paolo VI (finishlocatie): in Brescia

Hoe kom ik op plek van bestemming?

 1. Rijd met uw eigen auto naar Starnberg, of;
 2. Breng uw auto een paar dagen voor de start naar ons. Wij verzorgen het transport voor zowel de heen- als de terugreis. De kosten bedragen circa €1.400,- per auto, exclusief btw.
 3. In geval van optie 2, boekt u zelf een vlucht, bv:
  • 14 mei – 12.05 uur Amsterdam – München. U vliegt met KLM.
  • 14 mei – 15.55 uur Amsterdam – München. U vliegt met Lufthansa.
  • 19 mei – 16.15 uur Milano Malpensa – Amsterdam. U vliegt met Vueling.
  • 19 mei – 19.30 uur Milano Malpensa – Amsterdam. U vliegt met KLM.

Overige informatie

Natuurlijk reizen er een aantal mensen vanuit McLaren Utrecht mee om uw auto in topconditie te houden tijdens The McLaren Drive. En, we gaan er natuurlijk van uit dat het niet nodig is, wij hebben een reserve McLaren bij ons.

1000 Miglia

Wij finishen op 18 mei in Brescia, waar u getuige bent van de finish van de legendarische 1000 Miglia. Met 430 zeer bijzondere auto’s een absoluut unieke gebeurtenis. Meer informatie over de 1000 Miglia vindt u op officiële website.

Deelname

We hebben nog een paar plekken beschikbaar! Deelname aan The McLaren Drive kost €6.900,- exclusief btw per equipe (exclusief eventuele kosten voor transport). U kunt uw plek reserveren door het downloadbare formulier in te vullen en per e-mail aan ons te retourneren. U kunt via e-mail ook al uw vragen stellen.

Rijdt u met ons mee?

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.