The McLaren Drive 2019

L’edizone Dolomite

Wij vragen niet veel, maar hopen toch dat u heel even mee wilt doen. Dagdroomt u met ons mee?

U pakt uw sleutel van het kastje. Met één druk op de knop opent u de deuren van uw McLaren, terwijl u tegelijkertijd van die prachtige kleur geniet. U stapt in, doet uw voet op de rem en drukt op die o-zo geweldige startknop. Van het geluid alleen al krijgt u kippenvel. En u hoort dit geluid nu ook eens in meervoud. U kijkt om u heen en ziet dat u omringt bent door nog meer McLaren’s. Terwijl u uw voet van het rempedaal haalt en deze naar rechts verplaatst om het gas diep in te drukken, opent u uw ogen…

Because we know you thrive on adventure

Om nog meer te genieten van uw McLaren organiseren wij van 14 t/m 19 mei 2019 The McLaren Drive. Een exclusieve rally, alleen voor McLaren-eigenaren. We vertrekken naar de Dolomieten in Noord-Italië, waar we tijdens een gezonde competitie genieten van het wonderschone landschap. We rijden elke dag een paar uur diverse routes op duizelingwekkende bergpassen en eten halverwege de dag een goede lunch. Uiteraard bespreken we dag na aan de bar van een luxe hotel en genieten we ’s avonds van een maaltijd op niveau. En dit is nog niet alles. We maken op zaterdag 18 mei gezamenlijk de legendarische finish van de Mille Miglia mee!

Deelname

We hebben maximaal twintig plekken beschikbaar. Deelname kost €6.900,- exclusief btw per equipe (exclusief eventuele kosten voor transport). U kunt uw plek reserveren door het downloadbare fomulier in te vullen en te sturen naar events@louwmanexclusive.nl.

Rijdt u met ons mee?