Tien jaar Louwman Exclusive: de reis gaat verder

24 January 2022
#Jubileum #Louwman Exclusive

Louwman Exclusive in Utrecht bestaat tien jaar en viert dit jubileum met trouwe klanten van het eerste uur, met klanten die in de afgelopen tien jaar verleid werden door een van de prachtige merken en met nieuwe klanten die nog kennis moeten maken met het schitterende bedrijf aan de A2 bij Utrecht.

Join our journey

Speciaal voor het jubileum werd een video gemaakt waarin de reis die Louwman Exclusive de afgelopen tien jaar maakte centraal staat. Arjen van Beek, algemeen directeur van Louwman Exclusive, is trots: “Fans van nu zijn onze klanten van de toekomst en onze klanten zijn tevens onze fans. Zij zagen ons groeien en zien ons dagelijks nóg beter worden. Met de mooiste merken die wij exclusief in Nederland vertegenwoordigen. Onze reis is nog lang niet ten einde, want zoals onze slogan ‘You’re invited’ al tien jaar zegt: iedereen is welkom om bij ons binnen te komen en mee op reis te gaan. ‘Join our journey’!” Voor wie een reisgenoot zoekt, Louwman Exclusive  vertegenwoordigt de prachtige merken Morgan, McLaren, Maserati, TVR, Automobili Pininfarina, De Tomaso, Lexus, Lamborghini en Bentley.

Wereldklasse

Het team van Louwman Exclusive bestaat uit specialisten, zowel op commercieel als technisch gebied. Regelmatig werden zij de afgelopen tien jaar onderscheiden door de merken waar zij mee werken. Na intensieve trainingen mogen zij zich rekenen tot de selecte groep van merkexperts, soms als een van de eersten ter wereld. Specialisten dus die je nergens anders in Nederland vindt, en die uniek zijn in Europa. Zij, in combinatie met de fraaie mix exclusieve merken, hebben van Louwman Exclusive een bijzonder bedrijf gemaakt in de afgelopen tien jaar.

Cookies?

Om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken we cookies.