scroll voor meer

Corona: welke maatregelen neemt Louwman Exclusive?

Onze showroom en de werkplaats zijn vooralsnog normaal geopend; wij kunnen u van dienst zijn zoals u gewend bent. Echter, een showroom- of werkplaats bezoek is uitsluitend mogelijk op afspraak. Hiermee trachten wij bezoeken zo veel mogelijk te spreiden voor uw èn onze veiligheid.

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet. Voor uw en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Uiteraard zorgen we binnen ons bedrijf voor een minimaal risico door afstand te houden en de hygiëneregels zorgvuldig na te leven. Daarnaast dragen onze monteurs beschermende kleding en handschoenen, wordt alle apparatuur extra gereinigd en worden beschermende hoezen voor stoelen, versnellingspook en stuur gebruikt.

Verder gelden de volgende maatregelen:

 • Onze medewerkers nemen bij voorkeur geen plaats naast u in de auto. Indien nodig vragen wij u om achterin plaats te nemen.
  Wordt een auto bij u thuis afgeleverd? Dan maken wij gebruik van diverse voor handende zijnde beschermende middelen. Onze medewerker zal u contactloos begroeten en houdt gepaste afstand. Eventuele uitleg/toelichting over de auto gebeurt naast de auto.
 • Wij hebben de schoonmaakfrequentie binnen ons bedrijf verhoogd.
 • Onze werkplaats is op zaterdag tijdelijk gesloten, de overige openingstijden blijven voorlopig ongewijzigd.
 • We maken gebruik van beschermende hoezen op en in uw auto (bijvoorbeeld voor de stoelen en het stuur).

Komt u toch liever niet naar ons toe? Dat is geen probleem.

Ook op afstand kunnen we u in veel opzichten van dienst zijn.

 • Uiteraard kunt u via mail (info@louwmanexclusive.nl) en telefonisch (030-221 21 21) bij ons terecht met al uw vragen over nieuwe auto’s, occasions en onderhoud.
 • Al onze voorraadauto’s zijn uitgebreid gefotografeerd. U kunt de kleinste details dus online bekijken, en ook alle voertuiginformatie raadplegen.
 • Heeft u een auto op het oog? Indien gewenst presenteren wij hem u per video. Ook kunnen we, in overleg, de auto naar u toe brengen voor een proefrit.
 • Is het tijd voor onderhoud of reparatie en komt u door de huidige situatie liever niet naar ons toe? Ook dan kunnen we uw auto naar onze werkplaats brengen en weer terug naar uw adres. Daarbij nemen we steeds de extra hygiënemaatregelen in acht.
 • Wordt uw aangekochte auto afgeleverd, maar komt u liever niet naar ons toe? Ook dan kunnen wij, in overleg, uw auto aan huis leveren.

We houden de RIVM-richtlijnen scherp in de gaten en handelen er zorgvuldig naar. Bij wijzigingen passen we ons beleid zo nodig direct aan.

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.