Corona: welke maatregelen neemt Louwman Exclusive?

Wij passen onze dienstverlening continu aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan en handelen daar zorgvuldig naar. Houd deze pagina in de gaten voor de meest actuele status.

Scroll down

Onze werkplaats blijft open voor reparatie en onderhoud. Onze showroom is op afspraak te bezoeken. Recreatief bezoek is niet mogelijk.

Verkoop nieuw en gebruikt

Onze showroom is op afspraak geopend.

Ook blijven wij online en op afstand beschikbaar voor al uw vragen. Al onze voorraadauto’s zijn uitgebreid gefotografeerd. U kunt de kleinste details dus online bekijken en meteen alle informatie raadplegen. Kijk voor het complete aanbod op onze website of neem contact met ons op via +31 (0)30 221 21 21.

Heeft u een specifieke auto op het oog? Wij presenteren deze ook graag digitaal via video, WhatsApp, Zoom, Teams of Skype. Ook kunnen we, in overleg, de auto naar u toe brengen voor een proefrit.

Is het tijd om uw reeds aangekochte auto af te leveren? Dit kunnen wij in de showroom doen. Maar indien gewenst leveren wij hem aan huis of een andere gewenste locatie.

Onderhoud en reparatie

Onze werkplaats is geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur zijn we geopend voor reparatie en onderhoud. Op zaterdag is de werkplaats geopend van 10.00-17.00 uur. U kunt dan uw auto halen of brengen en is het ook mogelijk om een werkplaatsafspraak te maken.

De receptie ziet er momenteel anders uit door een aantal aanpassingen. Zo houden we 1,5 meter afstand en verzoeken we u uitsluitend per pin te betalen.

Onze medewerkers werken uitsluitend met beschermende materialen, zoals mondkapjes en beschermhoezen. Wij desinfecteren uw auto zowel bij ontvangst als nadat wij er aan gewerkt hebben of bij haal- en brengservice zorgvuldig. Zo kunt u uw auto veilig brengen voor werkzaamheden en ook weer veilig in ontvangst nemen.

Indien u uw auto liever niet bij ons brengt en/of haalt, kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Wij denken graag met u mee! Maak een werkplaatsafspraak of neem contact met ons op via + 31 (0)30 221 21 21

Algemene maatregelen bij Louwman Exclusive

  • Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en nemen niet plaats naast u in de auto.
  • Het kan voorkomen dat we u vragen om even te wachten voor binnenkomst, om zowel u als ons de noodzakelijke ruimte te kunnen geven.
  • Onze medewerkers en bezoekers dragen een mondkapje als zij zich in het pand bewegen.
  • Wordt een auto bij u thuis afgeleverd of maakt u gebruik van onze haal- en brengservice? Dan maken wij gebruik van diverse beschermende middelen. Onze medewerker zal u contactloos begroeten en houdt gepaste afstand. Eventuele uitleg/toelichting over de auto gebeurt buiten, naast de auto.
  • Alle contactpunten binnen ons pand worden dagelijks meerdere malen gereinigd.
  • Onze medewerkers maken van beschermende hoezen in uw auto (stoel, stuur en versnellingspook).