scroll voor meer

AN ITALIAN STORY,
A GLOBAL ICON

Maserati

Ultieme sensatie ontmoet onvervalste elegantie

De drietand van de Romeinse god Neptunus. Interessant. Echt interessant wordt het pas als je beseft dat diezelfde drietand in 1920 de inspiratiebron was voor het logo van Maserati. En Maserati… daar raken we bij Louwman Exclusive nooit over uitgepraat. We worden lyrisch als we alleen al denken aan de historie en de creaties van dit door en door Italiaanse merk. Laat staan als we er een zien staan of rijden. En dat overkomt ons natuurlijk nogal eens.

Ook vandaag de dag staat Maserati voor design en pure Italiaanse passie. En niet te vergeten: GranTurismo in de oorspronkelijke zin van het woord. De perfecte synthese van stijl en sportiviteit, voor ware liefhebbers die hoge eisen stellen maar niet mee willen met de massa. Met een Maserati kiest u voor Italiaanse passie en tegelijkertijd voor betrouwbaarheid, in vloeiende, eigenzinnige lijnen. Doordachte, elegant gestylede interieurs met prachtig leer, stikwerk en andere geraffineerde details. En niet te vergeten, ronduit opwindende prestaties en opzwepend motorgeluid. Allemaal met de exclusieve garanties van het officiële Maserati Dealer-netwerk. Dat is uw Maserati van Louwman Exclusive.

My range maserati 2019 sneeuw
De Ghibli van nu is het summum van modern Italiaans autodesign. Een magische mix van luxe, techniek en performance.
Een crossover met de allure van een grand tourer. De agressief ogende grille met de drietand ziet er op zo’n hoge SUV nog imposanter uit.
De Quattroporte van nu oogt elegant en uitdagend tegelijk, met een lange wielbasis, een haaiachtige neus en een stoere grille waarin uiteraard de iconische Maserati-drietand is verwerkt.
De GranTurismo doet zijn naam eer aan, met een typisch Italiaanse allure en topprestaties die hun oorsprong vinden in de racerij.
Een van de eyecatchers in het luxe interieur van de GranCabrio is het fraai ontworpen dashboard met de iconische V-vorm.

Bekijk de ultieme sensatie van een jong gebruikte Maserati

Lees meer

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.