scroll voor meer

Driven
at heart

Morgan

De handgebouwde legende

Wij zijn trots dat we in Nederland de thuisbasis mogen zijn van Morgan. Simpelweg omdat we houden van deze Britse excentriekeling onder de automerken. Van de klassieke Plus 4 tot de sensationele Aero: een Morgan is altijd goed voor een glimlach. Het geheim is pure passie. Morgan is nooit opgericht om veel geld te verdienen. Toen H.F.S. Morgan in 1909 een auto voor zichzelf ontwierp en bouwde, deed hij dat voor zijn plezier. Maar hij kreeg zoveel complimenten dat hij er meer ging bouwen. Zo kon de legende beginnen.

Morgans worden nog steeds met de hand gebouwd. Wij leveren alle huidige modellen, in drie categorieën: 3Wheeler, Classic en Plus Six. Geweldige auto’s, die een klassieke ontwerpstijl koppelen aan knallende prestaties. Dat laatste is vooral te danken aan een extreem laag gewicht. Daarmee is een Morgan ontzettend leuk om in te rijden. Geen wonder dat veel van onze Morgan-klanten zijn aangesloten bij toerclubs. Vandaag de dag produceert Morgan 800 auto’s per jaar. Je kunt dus wel zeggen dat de legende leeft. Wilt u er ook deel van uitmaken? In 2017 heeft Morgan ons benoemd tot European Dealer of the Year. U weet dus waar u moet zijn.

Morgan - Louwman Exclusive
De Morgan 3 Wheeler is sportief rijden op z’n puurst, gebaseerd op de driewielers waarmee Morgan al in 1909 de wereld verblufte.
De Morgan Plus4, een klassieke Brit die zich graag laat meenemen op toertochten. Maar wel met genoeg pit om af en toe ook een beetje puberaal te kunnen doen.
De krachtpatser in de Classic-categorie van Morgan is deze Roadster. Zo’n performance zou je niet verwachten van zo’n stijlvol ogende Brit.
De Morgan 4/4 wordt al gemaakt sinds 1936 en is daarmee het voertuig met de langste productiegeschiedenis ter wereld.
Een adembenemend silhouet en power, als liefhebbers zijn we wel wat gewend. En dan introduceert Morgan de Plus Six en brengt daarmee in één klap het begrip mindblowing naar een volgende generatie.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.