100 years of mobility

Louwman Group

Louwman Group is een trots en betrokken familiebedrijf, opgericht in 1923. Klein begonnen en groot geworden door ondernemerschap en lef. Niet alleen als importeur en retailer, maar inmiddels ook als leverancier van zorghulpmiddelen, als financiële dienstverlener en ontwikkelaar van innovatieve mobiliteitsoplossingen. Als Louwman Exclusive zijn wij er trots op om deel uit te maken van dit familiebedrijf.

Samen zijn we Louwman

Samen zijn we Louwman en vooruitgang is de belangrijkste traditie. Want mobiliteit is meer dan een auto, een motor, een rolstoel of een leasevloot. Het is mensen bewegen en verder brengen. Beweging leidt tot ontdekking, tot groei en vrijheid. Daarom wil de Louwman Group continu grenzen verleggen, elke dag weer. Toonaangevend zijn in mobiliteit. En het morgen nog beter doen dan vandaag.

Mobiliteit is vrijheid. En het hart van dit familiebedrijf.

Eric Louwman, President

Passie om mensen te bewegen

Mensen staan voorop in alles wat we doen. Niet alleen de klant, ook de samenleving en onze eigen medewerkers. We zijn gedreven, we willen verrassen en we genieten van de loyaliteit die we daarvoor terugkrijgen. Daar doen we alles voor. En natuurlijk wil de Louwman Group de best passende mobiliteit bieden. Maar met bewegen bedoelen we meer dan auto’s en rolstoelen. We willen mensen ook raken, aanmoedigen en helpen hun maximale vrijheid te bereiken.