scroll voor meer

Experience
amazing

Lexus

Japans vakmanschap

Bij Louwman Exclusive hebben we iets met Lexus. Waarom? In de eerste plaats omdat Lexus synoniem is voor Japans vakmanschap en ontzettend goede auto’s. Wij weten uit ervaring dat een Lexus-blok vrijwel onverwoestbaar is. De traditie van ambachtelijk vakmanschap en sublieme kwaliteit, Takumi genaamd, wordt bij Lexus nagestreefd door de Takumi meesters. Elke Takumi heeft fijn ontwikkelde zintuigen, een extreem oog voor detail en heeft minstens 25 jaar ervaring binnen een specifiek onderdeel van het productieproces. Met minder dan perfectie neemt hij geen genoegen. Maar Lexus is meer dan kwaliteit en degelijkheid. Gelukkig wel, want gewone auto’s zijn er al genoeg. Wij vinden de huidige Lexus-lijn fantastisch, van de compacte hybride CT tot en met de stijlvolle coupé LC. Het is duidelijk dat Lexus beter wil zijn dan de besten. En dat is een streven waar wij ons perfect bij thuis voelen.

Lexus werd in het leven geroepen als het premium-merk van Toyota. Nu is het geen geheim dat ze bij Toyota ook al jaren weten wat auto’s ontwerpen en bouwen is. De mensen achter Lexus hadden dus een mooie uitdaging. Maar ze pakten de handschoen op, en met succes. Lexus blinkt al jaren uit in kwaliteit en innovatie. En dan niet vernieuwen om het vernieuwen, maar omdat het iets toevoegt. Resultaat: een rijervaring die alleen een Lexus u kan bieden. Wij laten u daarmee graag kennismaken, en zijn als onderdeel van het officiële netwerk ook dé partij voor het onderhoud van uw Lexus.

Bij Louwman Exclusive vindt u uw Lexus in het topsegment; de LS en de LC. Wilt u meer weten over de andere modellen, zoals de CT, IS en/of UX? Wij verwijzen u hiervoor graag door naar Lexus Utrecht.

Toen wij de Lexus LC voor het eerst als concept car zagen, konden we onze ogen niet geloven. Wat een lef, wat een ontwerp.
Wij zijn zeer enthousiast over de vijfde generatie van de Lexus LS. Deze hybride limousine legt de lat voor autotechnologie weer een stuk hoger.
Dat Lexus een synoniem is voor kwaliteit, weten we als geen ander. Maar dat betekent niet dat het Japanse automerk de snelheidsduivels onder ons is vergeten…
Lexus heeft zichzelf overtroffen met de Lexus RX. Met deze vierde generatie heeft het Japanse merk zichzelf opnieuw uitgedaagd in het luxe SUV-segment.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.