scroll voor meer

Experience
amazing

Lexus

Japans vakmanschap

Bij Louwman Exclusive hebben we iets met Lexus. Waarom? In de eerste plaats omdat Lexus synoniem is voor Japans vakmanschap en ontzettend goede auto’s. Wij weten uit ervaring dat een Lexus-blok vrijwel onverwoestbaar is. De traditie van ambachtelijk vakmanschap en sublieme kwaliteit, Takumi genaamd, wordt bij Lexus nagestreefd door de Takumi meesters. Elke Takumi heeft fijn ontwikkelde zintuigen, een extreem oog voor detail en heeft minstens 25 jaar ervaring binnen een specifiek onderdeel van het productieproces. Met minder dan perfectie neemt hij geen genoegen. Maar Lexus is meer dan kwaliteit en degelijkheid. Gelukkig wel, want gewone auto’s zijn er al genoeg. Wij vinden de huidige Lexus-lijn fantastisch, van de compacte hybride CT tot en met de stijlvolle coupé LC. Het is duidelijk dat Lexus beter wil zijn dan de besten. En dat is een streven waar wij ons perfect bij thuis voelen.

Lexus werd in het leven geroepen als het premium-merk van Toyota. Nu is het geen geheim dat ze bij Toyota ook al jaren weten wat auto’s ontwerpen en bouwen is. De mensen achter Lexus hadden dus een mooie uitdaging. Maar ze pakten de handschoen op, en met succes. Lexus blinkt al jaren uit in kwaliteit en innovatie. En dan niet vernieuwen om het vernieuwen, maar omdat het iets toevoegt. Resultaat: een rijervaring die alleen een Lexus u kan bieden. Wij laten u daarmee graag kennismaken, en zijn als onderdeel van het officiële netwerk ook dé partij voor het onderhoud van uw Lexus.

Lexus_Banner1
Hybride rijden op z’n leukst. Dat is onze definitie van de Lexus CT. Wij zijn erg gecharmeerd van deze luxe vijfdeurs hatchback.
Dit is Lexus op z’n best: een luxe sportsedan met een uitgesproken design en indrukwekkende prestaties.
Wij zijn zeer enthousiast over de vijfde generatie van de Lexus LS. Deze hybride limousine legt de lat voor autotechnologie weer een stuk hoger.
Als wij een crossover in deze klasse moesten kiezen, wisten we het wel. De Lexus NX is zoveel mooier en beter dan de concurrentie dat de keuze eenvoudig is.
Je hebt SUV's en SUV's. De Lexus RX is er wat ons betreft een van de buitencategorie. Wat een ruimte, wat een comfort, wat een luxe.
Een premium-SUV zoals alleen Lexus hem kan maken. Met plek voor wel 7 mensen is het de ideale auto voor grote gezelschappen, waarbij iedereen even comfortabel zit.
De Lexus RC: een eigenzinnige vierzits sportcoupé van topniveau. Het eerste wat opvalt, is het gedurfde design.
Toen wij de Lexus LC voor het eerst als concept car zagen, konden we onze ogen niet geloven. Wat een lef, wat een ontwerp.
De Lexus UX is een klasse apart. Met de stoere lijnen van een SUV en het rijcomfort van een hatchback is dit dé luxe stadsauto van dit moment.
Wát een ruimte… Meesterlijk om te zien hoe Lexus de karakteristieke L-finesse lijnen eert en tegelijk het dynamische design verfijnt.

Ontdek de perfectie van een jong gebruikte Lexus.

Lees meer

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.