We are there for those who make their wish come true

Which brand suits your personality?

Louwman Exclusive helpt jou bij het vervullen van jouw ultieme wens; jouw droomauto. Maar deze keus maak je niet zomaar, een supercar hoort te passen bij jouw persoonlijkheid. Kies je bijvoorbeeld voor English cuddliness of ga je voor woest brullende, Italiaanse motoren. Make your wish come true…

Maak een afspraak

Maserati, for those who choose differently

Maserati is er voor de mensen die anders durven te kiezen dan de massa. Die durven te genieten van Italiaanse passie en een bulderend geluid.

McLaren, for those who like to be in control

Je kiest voor McLaren omdat jij vindt dat performance en een perfecte handling hand in hand gaan. Het merk is er voor degenen die een passie hebben voor auto's én techniek.

Morgan, for those who prefer real driving

Morgan combineert echt vakmanschap met het plezier van echt rijden. Bij het merk geniet je van alle elementen en staan jouw zintuigen op scherp.

Lexus, for those who go for confirmed quality

Lexus staat voor bewezen kwaliteit en comfortabel rijplezier. Je geniet van het werk van de Takumi-meesters, die dagelijks tot het uiterste gaan.

Automobili Pininfarina, for those who think big

Automobili Pininfarina neemt geen voorzichtige stappen naar de toekomst. Ze zetten de benchmark met de eerste volledig elektrische hyper-GT. Het merk is er voor degenen die net zulke grote stappen durven te nemen.

De Tomaso, for those who admire history

De Tomaso viert geschiedenis en design in een auto. De P72 is er voor degenen die historie waarderen en genieten van minimalisme in grootse vorm.

Bentley, for those who simply want to enjoy

Bentley is een combinatie van Engelse elegantie met woeste sportiviteit. In een Bentley geniet je van comfort, terwijl vanbuiten je de motor laat brullen.

Lamborghini, for those who are not deterred

Lamborghini is gedurfd en just out there. Het merk is er voor degenen die zich graag laten zien en niet schrikken van een beetje bruut motorgeweld.

TVR, for those who just like the feeling

TVR is een merk wat je echt in je hart sluit. Je hoort deze auto voordat je hem ziet. Maar als je er eenmaal in gereden hebt, wil je niet anders meer.