scroll voor meer

Closer
To the Road

Lamborghini

Italiaanse passie in zijn puurste vorm

Italiaanse extravagantie. Een vormgeving als uit een sciencefictionfilm. Woest brullende motoren. En kleuren die je op z’n zachtst gezegd expressief mag noemen. Dat is Lamborghini. En bij Louwman Exclusive krijgen we er geen genoeg van. Allemaal met dank aan Ferruccio Lamborghini. Hij vond het bouwen van trekkers niet spannend genoeg en besloot er begin jaren ’60 iets leuks naast te gaan doen. Goed idee, want sindsdien verblufte het merk de wereld met modellen als de Miura, de Countach en in onze tijd de Huracan en de Aventador. Stuk voor stuk regelrechte aandachttrekkers, op het schreeuwerige af. Wie wel eens ergens een Lamborghini heeft geparkeerd, weet wat we bedoelen.

Heeft u zo’n stoere stier uit de stal van Ferruccio? Dan onderhouden wij hem graag. Met essentiële garanties, want wij zijn onderdeel van het officiële Lamborghini Service-netwerk. Bovendien gebruiken we alleen originele Lamborghini-onderdelen en hebben we direct toegang tot de knowhow van de fabriek. Kortom, welkom bij Louwman Exclusive. We horen u wel aankomen.

Lamborghini - Louwman Exclusive

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.