scroll voor meer

SPIRIT
OF DRIVING

TVR

Fenomenaal geluid. Net zo’n fenomenaal ontwerp

Bij Louwman Exclusive zijn we wel wat gewend. Toch weet een TVR ons altijd weer te imponeren. Het flamboyante Britse merk staat voor power in een superstoere vormgeving. In het autogekke Verenigd Koninkrijk is TVR enorm geliefd en rijden er heel wat rond. Bij ons in Nederland is een TVR een tamelijk zeldzame verschijning op de weg. Dat maakt het des te leuker om er een te bezitten. En wie eenmaal een TVR heeft gehad, is voorgoed verslingerd.

Een TVR hoor je meestal voordat je hem ziet. Logisch, want de makers kiezen heel bewust voor krachtige motoren met een rauwe ‘roar’. Dat is al zo sinds TVR in 1947 werd opgericht door Trevor Wilkinson. Hij vond ook dat een TVR zo licht mogelijk moest zijn, voor een optimale verhouding tussen kilo’s en paardenkrachten. Die filosofie is nog steeds springlevend, ook nu er na jaren eindelijk weer een nieuw model in aantocht is. Ook deze jongste generatie Griffith is een echte rijdersauto: snel, sterk en lekker veel contact met de weg. Benieuwd hoe dat voelt? Wij helpen u graag aan een nieuwe TVR Griffith. Heeft al een TVR? Dan zorgen onze ervaren experts voor onderhoud en reparaties volgens de regels.

De nieuwe Griffith is alles wat een TVR moet zijn: een prachtige auto met een imposant geluid en verpletterende prestaties. Zelfs als hij stil staat, ziet hij er snel uit.
banner_heritage_tvr Lees meer over de oorsprong

Your personal details will be used to process your order, to optimize your experience on this website and for other purposes as described in our privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.