A SPECIAL TRIBUTE TO OUR CUSTOMERS

YOU'RE INVITED

INVITED MEMBERSHIP
INVITED BOX
EVENTS

Als je bij Louwman Exclusive een auto aanschaft, word je automatisch lid van INVITED. Een veelzijdig programma dat we in samenwerking met partners hebben opgebouwd rond jouw passie voor exclusieve auto’s. Als INVITED-member ontvang je onder andere nieuwsbrieven en het glossy INVITED Magazine. Zo blijf je op de hoogte van interessante evenementen, rally’s, lifestyle-, reis- en ander nieuws.

Koop je een auto bij Louwman Exclusive, dan krijg je bij levering de exclusieve en unieke INVITED Box. In deze box vind je onder andere diverse vouchers van onze partners. De vouchers kun je op één van onze INVITED avonden bij onze partners inwisselen voor een geschenk. Op deze manier maak je kennis met onze partners en hun producten. Of het nu gaat om een leuke avond uit, schitterende juwelen, goede wijnen of stalling van jouw auto, onze partners staan voor je klaar. Een uniek welkomstgeschenk, exclusief ontwikkeld voor klanten van Louwman Exclusive.

Aanwezig zijn bij de meest exclusieve en leukste evenementen op het gebied van auto’s en lifestyle? Als klant van Louwman Exclusive ontvang je als eerste tickets voor diverse evenementen en rally’s. Ontmoet andere liefhebbers op de diverse momenten in de showroom van Louwman Exclusive, ontdek de uitersten van je auto op een rijvaardigheidstraining en rijd mee met één van de vele rally’s en toertochten. Het aanbod is eindeloos en je gaat na afloop gegarandeerd met een grote glimlach naar huis.

LEC Inivited box-3283 2021-04-21 LEC Assen-Volledige resolutie
2019-04-10 LEC Invited-2794

dive into our world

You're invited

<% filteredList.length %> Videos found