We are Louwman Exclusive

Love for extraordinary is in our genes

Louwman Exclusive is leverancier van vrijheid en onafhankelijkheid. Het domein van het individu. Van de eigenzinnige persoonlijkheid die maatschappelijk succesvol is. Die altijd zijn eigen koers volgt en zijn hoofd boven het maaiveld durft uit te steken. Louwman Exclusive stelt mensen in staat om hun diepste verlangens te vervullen. Mensen die zich niet wensen te schikken naar de obligate keuzes van de massa. Die hunkeren naar het afwijkende, naar een auto uit de absolute buitencategorie. Voor wie zijn hart volgt en luistert naar zijn innerlijke stem.

Maak een afspraak

Empowering people to fulfill their desires

Om mensen te helpen hun wensen en verlangens te vervullen, is een partner nodig die betrokken en meevoelend is. Die snapt wat jouw dromen zijn. Wij lopen graag voorop, maar geloven ook in ‘ouderwetse’ connectiviteit en het persoonlijke contact. De wereld van Louwman Exclusive staat voor alles wat de klant wenst op het gebied van luxe auto’s, lifestyle, travel en verrassende ontmoetingen. You’re Invited!

Wij geloven in 'ouderwets' persoonlijk contact, maar lopen ook graag voorop met nieuwe (technische) ontwikkelingen. De wereld van Louwman Exclusive staat dan ook voor alles wat een klant wenst als hij of zij denkt aan auto’s, lifestyle, verrassende ontmoetingen en vooral samen dingen beleven. Dream it. Wish it. Do it.

Louwman Exclusive Maserati Grecale

We are a supplier of freedom and independence

Wij willen een plek zijn waar dromen uitkomen. En dat je – zodra die droom is uitgekomen – steeds avontuurlijker wordt. Steeds meer durft te kiezen om juist die andere keuze te maken dan de rest. Het domein van jou, van het individu.

Wij zijn er voor de mensen die hun eigen koers varen, wat anderen er ook van zeggen. Mensen die een continue hunkering naar het afwijkende voelen. Wij brengen deze wens en de wereld van luxe en comfort samen. We are Louwman Exclusive.

"Het lijkt vaak dat het om de auto’s gaat, maar het gaat uiteindelijk om mensen. Ik werk nog steeds dichtbij de techniek, maar in ons werk gaat het om de relatie."

Shared love

Specialist hands

Bij ons start jouw droom, maar het houdt niet daarbij op. Wij vinden het belangrijk dat je elke dag opnieuw kunt genieten en trots kunt zijn op waar jij hard voor werkt. Onze professionals volgen daarom alle vereiste trainingen en cursussen van onze merken, zodat zij altijd op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen.

Leroy Vos
Interview

Getting to know
Leroy Vos

Marcel Verbeek Morgan technician

Getting to know
Marcel Verbeek

Technician Robert-jan

Getting to know
Robert-Jan Bousché

Getting to know
Robin Vriesenga

Getting to know
Stephan Smits

Getting to know
Ton van Ede