scroll voor meer

Purity.

Beauty. Rarity.

Automobili Pininfarina

’s Werelds eerste pure elektrische hypercar

Bij Louwman Exclusive spitsen wij onze oren als wij horen dat er een revolutie aankomt in automotive land. We gingen nog beter luisteren toen we hoorden dat in 2020 de eerste luxe, compleet elektrische hyper performance GT op de markt zal worden gebracht. Automobili Pininfarina durft deze belofte te maken en in te willigen. Tijdens de Geneva International Motor Show toonde het merk zijn eerste twee versies van de Pininfarina Battista; de meest krachtige auto ooit ontworpen in Italië.

Met de Battista als de hypercar van de toekomst, geeft Automobili Pininfarina het startsein voor een modellenprogramma van uitsluitend elektrische, zero-emission, luxe auto’s. Het bedrijf, dat is ontstaan uit een droom, zal niet meedoen aan de transformatie van de automotive industrie naar een hybride motor, maar slaat deze stap over. Het resultaat is een uitsluitend elektrische auto dat hoogstaande technologie combineert met een ongenaakbaar design. Bij Louwman Exclusive hebben wij Automobili Pininfarina direct in ons hart gesloten.

U mag deze auto een revolutie in de automotive industrie noemen. Wij zullen dit namelijk alleen maar beamen. Maak kennis met de Pininfarina Battista. 's Werelds eerste luxe, elektrische hypercar.

Bekijk de Pininfarina Battista

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.