Automobili Pininfarina Battista Anniversario | Louwman Exclusive

The hypercar of the future

Now hyper-rare Battista Anniversario

1.900 pk door 4 elektrische motoren

Meer dan 90 jaar geschiedenis

Slechts 5 Anniversario's worden gebouwd

Graciously

furious

De Automobili Pininfarina Battista is al een unicum in de automotive wereld op zichzelf. Maar om officieel eerbetoon te brengen aan meer dan 90 jaar aan ongeëvenaarde auto-ontwerpgeschiedenis, werd de Battista Anniversario ontworpen. De lessen van Battista ‘Pinin’ Farina komen terug in elk detail van slechts vijf uiterst exclusieve auto’s. Met de Anniversario wordt het jubileum van negen decennia echt gevierd.

Download wallpaper
Automobili Pininfarina Battista Anniversario | Louwman Exclusive
Automobili Pininfarina Battista Anniversario | Louwman Exclusive
Automobili Pininfarina Battista Anniversario | Louwman Exclusive
Automobili Pininfarina Battista Anniversario | Louwman Exclusive
Automobili Pininfarina Battista Anniversario | Louwman Exclusive
Engine

The beating heart

of the Battista

Om een nieuwe benchmark te bepalen, moet je met indrukwekkende prestaties komen. En de krachtige batterij van 120 kWh en vier motoren die vermogen naar elk afzonderlijk wiel sturen, levert de Battista extreme cijfers aan. Maar misschien nog belangrijker: geen uitstoot. Deze hypercar zal de traditionele prestaties van soortgelijke auto’s met een conventionele verbrandingsmotor verbrijzelen. En toch biedt de innovatieve EV-aandrijflijn een bereik tot 500 kilometer en een comfort en connectiviteit die zowel gewild zijn op de weg als op het circuit.

0 - 100 km/u

< 2 seconden

Maximumsnelheid

350 km/uur

Power

1.900 pk

Motor

120 kWh batterij + 4 elektromotoren

Technics

Bold, balanced,

breathtaking

De Automobili Pininfarina Battista Anniversario is voorzien van een reeks aerodynamische verbeteringen. Je vindt op deze exclusieve hypercar namelijk een frontsplitter van carbon fiber en werken de zijbladen en diffuser aan de achterzijde samen om meer neerwaartse kracht en stabiliteit in bochten te bieden. Ook vergroot het de dynamische balans van de auto onder alle omstandigheden. De verbeteringen kregen één gezamenlijke naam; Furiosa. Het verbeteren van de hypercar-prestaties, zonder compromissen op het gebied van esthetiek.

Frontsplitter

Carbon Fiber

Oplaadtijd 20-80%

<25 minuten

Actieradius

500 kilometer

Interior

Shades of

incredible

Zoals je mag verwachten is het interieur van de Battista voorzien van de beste materialen. Elk detail is gemaakt volgens de PURA-ontwerpprincipes: absolute puurheid en schoonheid boven alles. Het stuur is gemaakt van carbon fiber en aan weerszijden vind je twee grote beeldschermen.

Enhance your

driving experience

In de Battista vind je een cockpit met een taps aflopend display en een futuristische, om de bestuurder heen gebouwde indeling. Alles is zo gemaakt om de bestuurder te ondersteunen en is gemakkelijk te bedienen. Want het is het rijden waar het om draait bij deze hypercar.

Interior-1 (1) Interior-2 (1)

What to expect when choosing Automobili Pininfarina?

Bij Louwman Exclusive staan we voor het verwezenlijken van jouw dromen. Of het nu gaat om een jongensdroom of een droom to be one of the big boys. En de Automobili Pininfarina Battista Anniversario behoort zeker tot de laatste categorie. Want we hebben het niet zomaar over een auto, we hebben het over de toekomst van hypercars. Wij staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u de Battista ook echt kunt ervaren.

Automobili Pininfarina Battista Anniversario | Louwman Exclusive Automobili Pininfarina Battista Anniversario | Louwman Exclusive
Ontzorging op het hoogste niveau
Wij regelen alles w.b.t. jouw aankoop en/of auto
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus
Uitnodigingen voor de mooiste evenementen
Wees als klant als eerste op de hoogte

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl