Service en onderhoud

We take care of your car properly

  • Gecertificeerde en ervaren monteurs
  • Gegarandeerd originele onderdelen
  • Haal en brengservice mogelijk

Selecteer

jouw merk

Waar de hoge kwaliteit service en het gepassioneerde onderhoud bij ons voor iedere auto gelijk is, hanteren onze merken in sommige gevallen eigen voorwaarden. Kies hieronder een merk om naar de merkspecifieke onderhoudspagina te gaan.

Kwaliteit staat voorop

Shared love, specialist hands

Van onze professionals wordt een hoog niveau verwacht. De focus en verantwoordelijkheid zijn groot. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze technicians, detailers, service- en parts advisors alle trainingen en cursussen volgen die de fabrikanten aanbieden.  Op deze manier weet jij zeker dat jouw auto in goede handen is en altijd volgens alle richtlijnen wordt onderhouden. Kwaliteit staat voorop, hoeveel tijd en energie het ons ook kost.

JOUW AUTO IN GOEDE HANDEN

Your driving experience is our mission

Bij Louwman Exclusive werken we uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Bovendien volgen we alle handelingen en richtlijnen die door de fabrikant zijn opgesteld om jouw auto op het hoogste niveau te onderhouden. Voeg daar de Louwman Exclusive service aan toe en je weet zeker dat jouw auto in goede handen is.

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een werkplaatsafspraak of het beantwoorden van jouw vragen.

Jordan Bulthuis

Jordan Bulthuis

Service Advisor

+31 (0)30 221 21 21

werkplaats@louwmanexclusive.nl

Robin Vriesenga

Robin Vriesenga

Service Advisor

+31 (0)30 221 21 21

werkplaats@louwmanexclusive.nl

Sander van Druten

Sander van Druten

Service Advisor

+31 (0)30 221 21 21

werkplaats@louwmanexcusive.nl