Your driving experience is our mission

Shared love, specialists hands

We zijn er trots op dat wij onze passie voor luxe auto’s met jou mogen delen. En daarom is het wellicht overbodig om te noemen, maar vanaf het moment dat je onze wereld in stapt stellen wij alles in het werk om jouw rijervaring onvergetelijk te maken én te houden.

Maak een werkplaatsafspraak
Kwaliteit_Roy

HOOGSTE KWALITEIT PER MERK HAALBAAR

Wij werken uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Daarnaast volgen we alle handelingen en richtlijnen die door de fabrikant zijn opgesteld om jouw auto op het hoogste niveau te onderhouden. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, dus wij houden jou altijd op de hoogte over vorderingen en ‘ontdekkingen’ en luisteren naar jouw feedback.

Stephan Smits (3) Specialists1_Louwman_Exclusive_Kwaliteit
Kwaliteit_Roy

Wij willen een voorbeeldbedrijf zijn op het gebied van service en kwaliteit. Onze klanten komen hier omdat de beleving, de service en kwaliteit goed is. En daar doen we als team elke dag alles aan"

Arjen van Beek, Managing Director

Backstage bij

onze werkplaats

Onze showroom is welbekend, maar ‘onder’ dit walhalla vindt misschien wel het mooiste werk plaats. Hier zorgen onze professionals er elke dag voor dat jouw auto veilig op de weg mag, er spot-on uitziet en weer picobello bij jou voor de deur staat.

Maak een werkplaatsafspraak

Kennis, kunde en ervaring

Van onze professionals wordt een hoog niveau verwacht. Met het soort auto’s wat wij onderhouden, mag het namelijk niet gebeuren dat er een schroefje ontbreekt. De focus en verantwoordelijkheid zijn groot. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze technicians, detailers, Service Advisors en Parts Advisors alle trainingen en cursussen volgen die de fabrikanten aanbieden. Op deze manier weet jij zeker dat jouw auto in goede handen is en altijd volgens alle richtlijnen wordt onderhouden. Kwaliteit staat voorop, hoeveel tijd en energie het ons ook kost.

Maak een werkplaatsafspraak
buscaglione0
avila0
vinvin0
rick moorman0
RENAMO0
RallysBcause_Zwart_ZonderLabel
Logo By John zwart
holland casino0
gassan0
buena0
Redesign logo Black Transparent kopiëren

Cookies?

Om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken we cookies.