scroll voor meer

Pure art,

Real drive

Bentley

Sensationele rij-ervaring in de puurste vorm

Als we er weer een mogen verwelkomen voor service, heffen we bij Louwman Exclusive bijna spontaan het God Save The Queen aan. Want veel Britser dan een Bentley wordt het niet, al sinds de legendarische Bentley Boys van de jaren ‘20. In Groot-Brittannië komen nog altijd hele volksstammen regelmatig samen om elkaars ‘high performance grand tourers’ te bewonderen. Om erover te praten bij een single malt of een cup of tea. En om erin te rijden natuurlijk. Want een Bentley besturen is een sensatie. Een door niets te evenaren mix van vijfsterrenluxe en alles verpulverende performance. Om stil van te worden.

En waar is zo’n uitzonderlijke Brit in betere handen dan bij de experts van Louwman Exclusive? Wij maken deel uit van het officiële Bentley Service-netwerk en hebben direct toegang tot de knowhow van de fabriek. Voor u betekent dat essentiële garanties. Wij zorgen ervoor dat u zich over onderhoud en reparaties nooit zorgen hoeft te maken. Zodat u kunt doen waar uw Bentley voor is gemaakt. Genieten, genieten en nog eens genieten.

Bentley_Banner1
banner_heritage_bentley Lees meer over de oorsprong

Your personal details will be used to process your order, to optimize your experience on this website and for other purposes as described in our privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.